Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i da osudite vepra
Otkud sad Bošnjakinja v.d. predsjednice, zar nisu svi govorili kako će HDZ ili SNDS preuzeti sud? Ha-ha-ha
A je li legitimna šta kaže Čović
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto Ranka Minka opet napad na Bošnjake
bitno je bilo na sva zvona pricati o respiratorima i 300 hiljada KM a trojka samo na jednom putovanju u dubai 8 miliona. i svi sute pa koliko su uzeli za prugu 80 miliona 40 miliona vise od planiranog i sto je najgore kad odu kao i dodik to niko nece moci vise ispravit, zaduzi ce nam i djecu a oni ce mahati negdje iz londona i smijati nam se
Lijepa nema sta
Bojkot Manja
Odlicno izgledate gospodjo Minka.
Izgleda bezveznjaca
Jel ova sta u rodu onomKrehi
Prvo nek ti bude Minka da pohapsis Fortu zbog pronevjerenih para za ciscenje zraka u Sarajevu, onda Konakovica, Delica, Okerica i cijelu tu kriminalnu bandu zbog pronevjerenih 8 miliona na EXPO Dubai, na dijeljenje budzetskih para familijama, prijateljima, a onda Niksica za nerad, kriminal, nepotizam. A onda sve njih za izdaju drzave !
E moj drug da ti znaš kome i kao su otišle tih 8 miliona u Dubaiju
A konakoviću još jedan sat od 200 000 na poklon.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sexy je bas
Gospodja Kreho je vrhunski sudija, ovo je odlična stvar!
Vidi se po cehri da je poštena i oštra...sretno!!!
Sad će da im krehne :)
POSEBNA I PAMETNA*****
Mile nahebo si
Minka, sad pamet u glavu, nemoj da ti udari u glavu, nemoj da te smotaju političari i kriminalci!
Znaci, ovi ce usvojit zakon da nam naplacuju porez na nekretnine na nase stanove, a onda tim parama ce ovako dijelit budzetlijama po 2500KM pomoci? Je li to razlog za onaj prijedlog Damira Niksica da se oporezuju stanovi?