Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi....Vucic sprema veliko zlo, ne budite naivni
Jos 1991 je Milosevic ovakav dokument trebao napraviti sa svim drzavama na balkanu u avnojdkim granicama ali ne odlucio je zapocet rat...htio je rasparcati ljude i drzave po vjeri..stvorit vjerske a ne demokratske drzave. Dodik je nastavak njegove politike..ubili 100 000 ljudi i sad misle mogu biti đoralni..
Nismo naivni, oči širom otvorene a znaju da isti rat neće biti, nisu mi više u dvorištu i nisam sa kamenom u ruci, kad smo goloruki mogli kako bi tek danas prošli
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
remSe na kompletan tzv PC
ok hajde da rjesimo za vazda
Ja cekam reakciju ambasade SAD, Schmidta i Rame Isaka. Da ima imalo pravde i da nam zeli dobro Schmidt ga moze smijeniti i zabraniti politicko djelovanje. Vrlo jednostavno. Ovako nam lik samo bezveze dize pritisak iako zna da taj dokument mogu i ja sastaviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navikli smo i na vece "skandale" u lijepoj nasoj BiH. Necu pisati vise pod uspavanim okom medjunarodne, ali takodjer i Tuzilastva BiH, odnosno Pravosudje BiH. Niko nista ne radi niti mari, a primaju se desetine hiljada KM. Ali kao i sve... ujeo vuk magarca ili ti; selo gori, a baba se ceslja.
Jad, bijeda i cemer,moras narod zabavljat glupostima kad mu nemas sta ponuditi jer si ga opljackao i ojadio za narednih 50 godina. Nego sta kaze ministrica Zora.. ima nekih manjih problema kod isplate plata
Nekad pomislim da nam je SDS veći prijatelj bio, Bože me oprosti! Ali šta ćeš, novopečeni Bosanci će uvijek htjeti Bosnu da dijele, a stari bosnjanin će odbraniti kao i ranije, bio on musliman pravoslavac ili katolik, ali onaj sa korijenima i ljubavi prema svojoj Zemlji.
Kad bošnjaci i hrvati ovo pročitaju mozda se zapitaju imali ovakvih među nama koji na neki drugi način ruše državu.jel trazenje trečeg entiteta ili gradanske države ista ideja
Jel Dodik mirno ide u zatvor ili šta? Obavijestite me, nije mi bas jasno! Hoće li služiti zatvor u svojoj državi ili nekoj koja njemu odjednom nije priznata? Zna li se šta?
Kako vidim uskoro ili pasoš ili puška u ruke...
hahaha 49% teritorije hoce? hahahahahahahahhaahhahahahahahagagahgaah
Ja kaže po istim granicama, ustvari nju samo Sarajevo fali u granicama, to mu je veeeeelika želja. Ali želja osta pusta
I šta će biti kada se ne potpiše? Piše li i to? Mislim, ko više čita šta Dodo i Stevo pišu?!
Kako ovaj clanak AI nije blokirala? Ovaj dokument je izvorni govor mrznje. AI na tebe je red, ukidaj clanak.
Baš sam se pitao je li na ćirilici
I mi smo spremni
U BiH ne postoji politicka snaga , ( osim narod) koja se moze brzo i efikasno uhvatiti u kostac i ovakve protu-ustavne radnje momentalno rijesti (sankcionisati).Samo Ameri ovo mogu ( i nadam se da hoce ) efikasno dovesti u red ..PS ; ..idu nove sancije ,,..itd..
mi bošnjaci trebamo svoju državu i neće se zvati BiH, neka bude nešto po uzoru na naše pretke npr. Bosniakistan
Bošnjaci već imaju svoju državu, ne treba nam još jedna, imaju je sa svim ostalim narodima i narodnostima u okviru istoriskih granica i priznate od strane svih država UN.
Bosne je uvijek bilo i Bosne će uvijek biti, ujedinjena sa Hercegovinom, nosila zvjezdice ili ljiljane. Ali nikad se nije zvala po srboljubima niti će, ne može Bosna biti Srbija niti srBska
pakšu iz grš traži belaja, šta čeka VP i PiC ?? hapsite i zatvorite sve koji ruđe državu
Sve bi da podijeli osim pdv a hmmmmmmm