Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha. Koji kapcitet. Mjera za glupost. Nesto kontam. SDA treba sudski zabraniti kao stranku , a kadrovima SDA koji su imali bilo koju funkciju u izvrsnoj ili zakonodavnoj vlasti zabraniti kandidovanje sljedecih 10 godina.
evo i ovog franko de jure punoglavca u NiP-u kao da vidim. postade dinokijeva stranka mjesto za propale SDA-ovce.
Nakon Poljina...MORATORIJ na 32g svim politicarima i njihovoj rodbini !...Mic po Mic
Znaci, pijes kafu sa Konakovicem, ili Camparom, i onda, 3 mjeeeca kasnije, pod izgovorom kako ti stranka ne valja, istu napustis. Onda slijedi presstavljanje novog NiPovca, koji za nekih 10-15 dana dozivi prociscenje, Dino mu halali SDA angazman, dobije titulu "Mister osvjezenje na politickoj sceni", i idemo ganjat novo uhljebljenje. Nego, ima li iko da je pristupio Dininoj stranci, a da nije OTPADnik neke druge stranke?
6 mjeseci poslije tvoj komentar ne važi čelik pristupio demokratskoj fronti
SDA jaca tvojim odlaskom, ti si jedan od onih slicnih Asimu i ekipi. Obradovala me ova vijest.
Genocidna republika srpska- sve su pobili
Eh Dino primišli ga kod sebe onda si veće go no od njega.
bas su na gubitku
Hajde ti na revakcinu vakat je,ubleho takvi kao ti su uništili sve sto valja,papak se nauzimao tendera,hotela odmarališta i priča o poštenju!
jel iti mjrnjas dres uhljebu
Mjera za GLUPOST, DOBRO JE NEKO NAPISAO.
Marš tamo.Do skora si prdio u istu....
E neka si vala,zbog takvih je SDA i propala. Papak sa dna kace.Čestitamo
Jel franko end de jure podnio ostavku
Najjači komentar što sam čuo, u DIF-ovskom žargonu: NiP = SDA U19 🤣🤣😎
Kako ofirno svi izlaze i stranke i vecina ih ide u NiP ili negde drugde da mogu uzimati veci dio kolaca posto nisu mogli od Bakira 🤣
to skonto 2021-e. haman hoće doživotnu karijeru u politici.
Kako ofirno svi izlaze i stranke i vecina ih ide u NiP ili negde drugde da mogu uzimati veci dio kolaca posto nisu mogli od Bakira 🤣
Jednog dana će i SDA da istupi iz SDA, koji licemjeri....
Klasični polupismeni štakorčina. samo go interes. U nekim normalnim državama ovakvi bi ručno mijesili maltu, u nas bi da vode državu.