Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce se uskoro izgraditi crkva posvecena Drinskim mucenicama,da svi ljudi koji zele ,mogu odati pocast ovim sveticama.
@SimpleRed U grobu se okreću kad vide kako se hrvati i srbi ližu danas.
@SimpleRed Niko ne treba biti ubijen zbog vjere, boje kože itd ali hajde molim te reci mi zašto su sada one svetice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naše drage sestre, lahka im zemlja bosanska.
Sto god mislili o shetnicima, ja mislim da je netocno da su ih oni ubili. Mescini da su ovo napravili partizani dok su provodili tzv. crveni teror pod rukovodstvom ekstremnog krila KPJ. Taj period partizanskog terora je poznat kao 'lijeva skretanja'
Misa protiv totalitarnih rezima...nesto ne vidim ozdravljelog kardinala Puljica i svitu...ove sestre su heroji! Covicu, javi se!
da treba napraviti džamiju do sad bi ih 10 napravili...a za crkvu u Goraždu nema novca
Zašto Zoran Milovanović (pohrvaćeni Srbin) ne dođe lijepo i ne oda počast ovim časnim sestrama koje su ubijene samo zato što su pripadale katoličkoj vjeri? Ah da, Zoranu su mnogo draži oni što mu 250 000 Hrvata pometoše iz Knina i okoline i koji su pred zidinama Osijeka, Zadra, Siska, Vinkovaca, palili i žarili njegove sunarodnjake. Zorane čviljo dojučerašnji Srbine, mene bi bilo stid a tebe?
@Dunum90 Da si iskren ne bi glasao za Komšića,sviraš u prazno!
@gooUser1599561906 A za koga da glasam? Za onoga što se potpisuje čirilicom i što se 1991 godine izjašnjavao kao jugoslovenčina?
Ako je Obiliću (inače pravo prezime je Kopilić) po srpskom predanju, otac mogao biti zmaj a mama vila, očekujem najmanje da će u srpskoj mitologiji ove nevine, nenauružane časne sestre biti prikazane kao šestoglave hidre, željne krvi, nauružane gatling mitraljezima i sa raketnim bacačem gdje su sijale smrt među nevinim srpskim nejačima koje su cuclale cucu...
🤲
Hvaljen Isus i Marija sveta. Biće crkva
Promjenili ste gradonacelnika..sad pomocnike mjenjajte.....sad je red na vas..grobare zivota Gradske raje
abda i crkva nasim sestrama jer one su cuvari grada Gorazda..