Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su para ovdasnje vlasti potrosile ovo ljeto na festivale, festove, koncerte, dj-eve itd cudno da uopste imamo i ovo sto imamo.
Fadile vrati se !!!!
Kaže Fadil 3 godine sam odbijao MMF i onda ga strpaše u zatvor a Jelku nagradiše boljom pozicijom.
Crna trojka bila pristala da se 90% od tih novca dodijeli tzv rs-u i kantonima sa hrvatskom većinom.
Trojka je rasturila drzavu. Sad je red na Federaciji. Birali ste-gledajte.
sdooo sdooo sdooo premijeri su krivi jer smo mi napravili mehanizam koordinacije po željama covica al nema veze oni su krivi, vidite narode zbog njih ne možemo dobiti 70mil eto kakvi su oni.... e to je bila šuplja od trojke vezano za ovu temu.
Plan je da se za ublehu iz EU i nakvih fiktivnih 70miliona proda drzava ...I SDA JE TO SPRIJECILA
Znaci opet ce SDA blokirati reforme i novac od EU banalnim opravdanjima o izdaji drzave bez i jednog konkretnog primjera kojim zakonom ili reformom se nanosi steta drzavi. Ovakvi projekti moraju biti iznad sitnih stranackih interesa
Sda je opozicija ako ne znaš, mani se prodaje šuplje trojkaške, to sada samo kod rijetkih prolazi.
Ocigledno ne znas da je potrebna saglasnost svih nivoa vlasti sto ukljucuje i 4 kantona u kojima je sda vlast. Upravo ta 4 kantona su blokirali reforme, ako ne znas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sta kazu nisu izdali, a radna grupa po kojoj je potrebna saglasnost nizih nivoa.
HHahahaha prva budalaština visokoprofilan političar Forto
aha sve po zakonu ali kojem....banana drzava
hdz-ovi podanici... tkz trojka