Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim srcem želim što gore stanje u genocidno-zločinačkoj Rs, sa puno oboljelih srpčadi, bez obzira na spol I dob, sa veoma teškom kliničkom slikom...AMIN!!
zna li ti mater sta je rodila
A Bog vam majku je*o vise i mjerama i svemu. Na kraju ce opet godinu citavu produzavati te gluposti. O cemu se narod zanima 21 vijeku aaaajj Boze baci planetu jednu pokosi ovo sve.
Neka Draško sruši restoran pa će proć korona
@Raga koji ti je kar? Stanivukovic je nesto najbolje sto se moglo desiti u BiH.
Ne dozvolite onoj narucenoj SDA bagri od ugostitelja da maltretiraju građane Sarajeva zaustavljanjem saobracaja i stvaranjem krda po trotoaru eto gdje se siri najveca zaraza od njihovih okupljanja
Da se samo okupaju jednom sedmicno i redovno peru ruke, stanje bi bilo znatno bolje
Nije ni nasa seljadija bolja uđi u tramvaj pa ce ti sve biti jasno smrde i vonjaju ko da se jednom mjesecno kupaju
To su ugl radnici iz Istocnog Sarajeva i drugih dijelova rs koji dolaze na gradjevinu i teske fizicke poslove
oni cugaju zive klk tlk normala bosnjo kmeci i sjedi kuci
Kak mere RŠ ba nezavisno ovolike odluke da sprovede??? jao bolan baboo, sta docekasmo na dunjalukuuuu,, kuuukuuuuu... kjafirsko se kolo ote, pa kazu Mladicu cekamo te... pa je l to lijepo?
To su slovenska imena, al sta zna pohturceni i poarapceni sluga okupatorski o imenima? Rahmana, Mehmed, Mahmut, katastrofa