Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesnici sjebu citav tok zbog neke elektrane. uniste citav ekosistem. to protocne znaci da protice voda samo ako nadodje voda uslijed velikih padavina
priroda iznad svega puna podrška narodu
halo ba, 15 hidroelektrana na tom potočiću. sve je započela sda dopustivši onom košarkašu teletoviću. dok on zgrće milione po americi, nana mu siluje cijelu opštinu sa strujom.
- PRIVATIZACIJA RIJEKA - BiH proizvodi dovoljno struje i trenutno izvozimo gotovo petinu struje - VODOKRADICE - MORAJU ZNAT' DA SU OVO NASE RIJEKE !!!!!
Nedaj te se tajkunima i lopovima hej Klisani Neretvica samo jedna ima koja tece i teci ce vijekovima..
Dobro,,majku mu..nikako mi ne ide u glavu: Kako se ponašaju ovako..stranke na vlasti..Ovo je država..triju stranaka koje se,,kabadahijski"- ponašaju..( uzmi i vladaj)Narod,merahmetli..napune im u bogomoljama,,mozak,ali prvo,izaperu,,sprejom..pa im kupe šejtana..
Tako je to kad glasas za SDA
halo ba, 15 hidroelektrana na tom potočiću. sve je započela sda dopustivši onom košarkašu teletoviću. dok on zgrće milione po americi, nana mu siluje cijelu opštinu sa strujom.
SDA,,radi šta hoče i kako hoče..Ta vidite li da su i tužioci i sudije..za ,,lopove..Čuvajte,,leđa..
Tako je pametni ekolozi, ne dajte, trošićemo struju koja se prizvodi u termoelektranama (to valjda nije štetno po okoliš), pravićemo nove blokove termoelektrana i kupovaćemo struju iz inostranstva. Šta fali, bogati smo, možemo sebi priuštiti. Koja logika, majko moja. Pročitaju ljudi dva letka i odmah stručnjaci.
Nosimo fenjere jebeš struju, ne treba nam ni za šta.Mamlazi jedni gdje vam je dalekovidnost .
Ja planiram doći u Bosnu, ponjet Lukove i strele i podijeliti narodu neka prave plemena , EP treba zamolit da im struju isključe, podijelit im po tonu uglja da i dalje zagađuju sebe i svoju djecu , i usput griju jednu sobu. Da rudari i dalje rade 1000m pod zemljom za 500 KM . I da zimi nemozemo disati i još malo i sume da nemamo . Jer glupi Bosnjo misli da struja iz stekdoze dolazi. Za informaciju NJEMCI su ludi imaju 7000 elektrana a mi 60-70.
@fbUser1584954792 jado pa njemci najvise i zagadjuju svojim atomskim i termoelektranama, dok BiH-a ima sasvim dovoljno hidrocentrala i iszvozi jednu trecinu proizvedene struje, dosta su prirode unistili sa centralama vise nema ni milimetra!
Zalite se Fadilu frljoki, on ce vam pomoci!
banda ne odustaje od pljacke tj otimanja otudjivanja. tj tzv privatizovanja javnog dobra tj. narodne imovine. i sutra bi ko nakav biznismen trebo da kaze kako je to njegovo i kako je on primjer uspjesnog poduzetnika. oni sad otimaju a kad dodje vrijeme da vrate milom ili silom onda se pozivaju na svetinju privatnog i zale na komunizam
Najveće bogatstvo BiH je njena priroda, a posebno voda koja je neprocjenjiva. Uništavanje rijeka zbog sitnog interesa pojedinaca i njihovih političkih sponzora je čin izdaje. Podrška ovim ljudima. Ne dajte se zastrašiti
Ne daj te se tajkunima..ne prodajite se za sitne pare. Samo naprijed
Lokalni lideri bi radili privatne mini elektrane na opštem dobru.
Uh sto volim ove "aktiviste za zastitu prirode!" i jos na celu sa Niksicem. Kada ce pokrenuti ove proteste za uvodjenje "pant-a" na flase i plastiku, da sve to ne zavrsava u potocima i rijekama. Nece jer su dio raznoraznih uvoznih lobija. Drpisu pare a nase rijeke prepune smeca. Treba skinuti SDA sa nekakvim kobajagi pricama o zastiti rijeka. To je samo paravan da se dokopaju vlasti. Sjasi Kurta da uzjase Murta. Nikada nisam glasao za ZDA ali cu na sljedecim izborima. Cisto iz protesta.
Voda gratis, zemlju uzimaju, kamenolome, pijesak, sumu sijeku sto ce reci proizvodnje i fabrike nema nego se samo prirodna bogatstva pljačkaju uz blagoslov i kovertiranije stranke a sa zaradjenim parama ti isti vrse betonizaciju gradova, planina, divlja gradnja.i sve ovo je na dnevnoj bazi sr@nja a naj vece je Autoput, tu se milijarde u tisini pljačkaju od otkupa trase do materijala..Kaze Dordje, putuj Evropo..