Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogi su prije hvalili Sarovica a on je isto pocetnik kao i svi drugi
Psihotest kod Srba za prijem u vojsku i policiju:dali volite krv? Dali bi izvrsili silovanje? Dali bi komšiji zapalili štalu i sijeno? Dali bi komšiji ukrali kokoš iz ćumeza? Dali bi zaklali svinju, kravu, ovcu? Dali bi protjerali komšiju u datom momentu iz svoga grada? Itd. Svaki vojnik i policajac koji odgovori na Psihotestu sa DA, tog prime. I cudimo se sto su osuđeni za Genocid, jedino Srbi i Crveni Kmeri iz Kambodze na zemaljskoj kugli...
Svi Srbi su podrzali Grujicica, a sve bosnjacke opcije su podrzale Aliju Tabakovica osim SDP-a. To su pravdali time da im je Bakir osim zajednickog kandidata oredjivao da podrzavao i jedinstvenu listu sto nije tacno. Zapravo ispali samo korisni idioti za Dodika. Cak je i Kojovic podrzao Tabakovica ali Niksic ne. Ako ne podrzava Tabakovica onda je za Grujicica. Nema treceg
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znaci opet srbo naredne 4 godine 😊
Kada bi se vecina srebrenicana vratila u Srebrenicu svi oni nebi mogli ni prismrditi bilo kakvom polozaju a posebno za nacelnika.
Nikada,ama baš nikada,a možda ni tada,vaša mržnja prema Bosni,neće pobijediti našu ljubav prema Bosni
cheeetnik je cheeetnik, bio on dokazani ili ofarban u socijaldemokratu.
Ha ya, niko Kavazovica ne slusa... Svi ste prokleti... E moj efendija, vidis sta bude kad lose o drugima mislis... Sve se vrati... Cuj vlah za predsjednika ..
Znamo u Srbiji je pobijedio radikalno desni Vucic i SNS, a u Hrvatskoj je pobijedio Plenkovic i HDZ kao krajnja desnica, te i mi Bosnjaci moramo imati snazan odgovor na te situacije u susjedstvu i radikalne tendencije susjednih drzava. Nas spas je u podrsci SDA stranci i politici koja je dovela do samostalnosti i nezavisnosti drzave BiH i koja je predvodila odbranu BiH od agresije tih susjednih radikalnih drzava. Kad je znala i mogla da odbrani BiH, SDA ce znati i moci da je i sada zastititi.
MI SMO DAVNO IZGUBILI SREBRENICU!!!! KAD JE ALIJA STAVIO POTPIS!!!! TO JE BIO KRAJ!!!!
Ovaj sajt je kancerogen!
E jes' ga razmontirala Emela u onom intervjuu, dokazao je da završio jedva i osnovnu školu.
E sad bi bio red da ga podrže i ovi iz sarajevske opozicije jer i oni sa SDS-om tikve sade.
ukinuti GENOCIDNU tvorevinu
Eto sedmorka (SDP, NS, NiP, HS, NB, NBL, PZP), ne morate nudit SDS-u i PDP-u. Znate za koju su politiku.
samo u Bosni i Hercegovini i nigdje vise, nigdje!
Zabrana mijenjanja boravista/prebivalista zarad glasanja je sve upropastila. Svaki patriota koji je htio da glasa prebacivanjem u drugi grad je sad ostao uskracen.
Koalicioni partneri SDA, biraju Grujicica...
Fen dečko,ebem mu familiju četničku