Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA ZA MLADE .Realno malo je trebala je drzava da ucestvuje bar cijeli iznos kamate za nekretninu ili bar 30 posto vrijednosti.Obzirom gdje su mladi odlucili ostati da zive MALO JE I DA TI POKLONE STAN KAO U TITINO DOBA MALO JE.
podrska za mlade, ovo je najgora vlada kantona Sarajevo ikad
podrška mladim! ovako se bori za sebe i za ono što vam pripada! kroz poreze će te ovaj iznos vratiti ubrzo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Para ima kad se ne krade
najgora vlada ikad!
Svi su pozalili sto su vam ikad ista i dali za kupovinu stana, pa vas navikli jos na to. Jer mladi ionako ne bi nikad izasli na ulicu iz nekih drugih razloga.
Sraman odnos vlade i Uka prema mladima
TROJKA NAOBEĆAVALA SAD PLATA KASNI 20 DANA NEKA NEKA
Mladi za koga ste glasali na izborima i dali ste uopšte glasali.Mladi gdje ste npr.7 dana da volonterski radite u poplavljenim mjestima. Bolje spavaš do 10-11 i na kafu pa malo šetnja itd.
Mladi su na radnom mjestu ... kad brate?
Ta ista vlada koja je obećala ne zna da radi tj. ne razmišljaju. Planirali x cifru i zašto se nije reklo npr. 1000 mladih dobija po 10 000 KM. ALI TREBA RAZMIŠLJATI????? A oni raspisali objavu i onda prijavilo se puno njih a ovi """pametni""" cifru podijelili na broj prijavljenih. A šta sljedeće godine to neče biti mladih ili para.
Samo neka je neke dzabnice, zasukaj rukave, eno keramika, mozes za dan 300 ili 400 maraka zaraditi.
zaista vas ne razumijem.
Pa idi ko ti brani ... meni i previše jedan posao 8h dnevno
kaze Uk da su sampioni u davanju subvencija, a kada se pogleda stvarno stanje - Grad Capljina koja ima 100x manji budzet daje vise za mlade. Sramota. Ova Vlada je Vlada varalica.
Zar mladi jos nisu dobili ono sto zasluzuju? Sramota od Vlade i premijercica Uka. Mladi ne odustajte,trazite jos vise kad ovoliko kasne. Sretno.
podrska za mlade, ova vlada je najgora u historiji kantona Sarajevo....strasno, tjeraju nam ovo omladine sto je ostalo
podrska mladim!
Fakat je Vlada zaglavila dobro. Mlade, budućnost ove države, vozaju i varaju ko stoku. Podrška mladima.
Trazili ste Trojkase, eto vam ih!
PODRSKA ZA MLADE!
Volim sto ne odustajete, bravo! Da niste tako uporni bili ne biste ni stan kupili, takva omladina nam treba.
Ne znam da su kod nas ikad mladi ovako dugo protestvovali. Svaka vam čast i ne odustajte !
PODRSKA ZA MLADE NIP, SDP, NASA STRANKA=DA VAS VIDIMO NA DJELU!