Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnja SDA :Haris izbo druga, Semir zgazio covjeka, Ramiz pijan zgazio namjerno policajca , Fadil krao na ljekovima , Kamber krao glasove, Cesir sutirao covjeka jer je snimao javnu povrsinu ,Asim se fali kriminalom , Topa duzan i Bogu i narodu ...i tako sve as do asa , ja mislim da bi Alija bio ponosan na ono sta je SDA postala ! Bisera prisvojila BiH zlato i vakcinisala se u Hrvatskoj. Sebija tjera Turske dotore i misli da je od Alije KCUS nasljedila !
Ćesir nije napao čovjeka nego kameru i onoga policajca nije sinoć udario onaj SDA debeli meĐed nego karambolka od auta
ja mislio da ce izbaciti Ramiza jer je pijan gazio policiju tj, drzavu a oni mlate gluposti
Mladi SDA neka uzmu lopatu u ruke
Čestitke na iskazanim ZAKONSKIM I USTAVNIM propisima. Više bih volio da je ovo uradila mladež BiH a ne samo jedne i to ne baš najpopularnije stranke. Draga omladino BiH, nadam se da ćete za razliku od današnjih političara, na vakat shvatiti da nemate druge države osim BiH i da nemate nikoga osim Bosanac i Hercegovaca. Zajedno sa bošnjacima, hrvatima i srbima.
hajde mladi udrite stoku.I ja sam imao samo 32 godine kad je rat počeo.
Nemojte molimo vas braniti BIH .. sad kad krenu braniti mladez snsd ovog papka pa hdz mladez pa mladez cetvorke pa tako u nedogled... protiv neprijatelja BIH se bori prvo znanjem i mudroscu i jacanjem gospodarstva ili ti ekonomije to rusi sve barijere .. a ne glupim piskaranjem i na portalu ima vise botova iz susjedstva nego iz BIH .. zasto je to tako pa nam kreiraju javno mnjenje Hibridnim i specijalnim ratom..
Biti član SDA je sramota za svakog poštenog čovjeka. Nisu ni ostali puno bolji. A ovi "mladi" koji u fadilu i bakiru vide svoje idole su najjadniji dio ovog društva. Ja ostajem ovdje krv sam dao za ovu zemlju dva put al djecu cim odrastu saljem daleeeko
Riješit ćemo se mi njih. Još malo....
Asocijacije mladih, a najmlađi im 60.godina ima
Mladi SDA 45+
Udri po nacionalizmu dok narod umire od Covida
Zasto sa njima onda sjedite u svakoj vladi?
Haha mene cudi kako ovi SDA imaju obraza da se ikako javno oglasavaju?! Ali opet kad skontam, SDA i obraz... ko dva na putu 😅
Skinite taj ljiljan sa loga stranke, ukaljali ste sve što je taj simbol trebao predstavljati. Stavite sjekiru, neandretalci nepismeni.
Ama nista vi ne sprijeciste.Zna se kako sda tone zbog bracnog interesa.
Da im je Fodil glumio drzavu imali bi vakcine u Decembru pljuc...
Mladi lesinari ZDA...