Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar sdp ima mlade, Stranka koja od mjeseca maja nije održala kantonalni odbor seniora, a pričamo o mladima Na kojim organima onda donose odluke
E posheremo se vala svi od reda u mlade SDP-a.
Dodik ponudio mladim SDPa office u Laktašima u garaži pored svoje vile
Nek se obrate Dodiku i Covicu, oni ce im dati podršku
SDFA je kanger koji još od prije Dejtona uništava BiH I Bošnjake.
Kancer*
Prvo Vi i vaši osmaši su napravili državni udar podržani od nekih ambasada, i uz pomoć otvorenih rušitelja BiH bi pravili vlast.SDA s punim pravom može tražiti da se pohapse i procesuiraju Neko, Forto, Kifla i ostali koji su s njima jer rade protiv volje građana, a samim tim protiv Ustava.
Čuj mladi SDP-a... To su ti alkosi, sa kariranim košuljama i komunjarskim backgroundom. Nećeš ih nikad naći da rade nešto poduzetno, radije kmeče u kafani na državu, i veoma su aktivni na društvenim mrežama, čekaju uhljebljenje ali da nije nešto teško. Podaničkog mentaliteta, da bi se dodvorili nekom Dejanu iz BG-a, rado će psovati Aliju i bacati fraze "banda naciJonalistička nas zavadi"... uglavnom nisu vrijedni pomena.
Neka je Bog na pomoći Državi koju budu vodili takvi mladi,spletkaroši...
Naravno da ce SDA izvuci jurisnike na ulice, 30 godina su pustosili budzet i bogatili se na racun radnog naroda Bosne i Hercegovine, valja odgovarati za to. Nece se oni lako povuci, ali ih se ne treba plasiti.
Klasična zamjena teza - veleizdajnici optužuju Bosnjake sto neće da budu građani drugog reda u sopstvenoj državi. Bosne će biti taman toliko koliko sva tri etnosa budu podjednako imali prava garantovana Ustavom i zakonima.
Ridzi je kazao prvo stranka ....pa morebit drzava.
nije valjda da fakat ima onih koji bi pomogli SDA da ih mogu nastaviti gaziti?
Podržavam SDA u svim planovima 🇧🇦🇧🇦👍
SDA ovih dana ponasa se kao SNSD a da nisu toga ni svjesni. Pasivno agresivni poremecaj
Tito je preminuo 1980...Znaju li oni uopste to...Misle da su jos u jednopartijskom sistemu...tresu se gace ahaha. Narod ima pravo da izrazi svoje nezadovoljstvo mirno i dostojanstveno kada se god ukaze potreba . Za to odg snose samo Dritani
Da šta najavi čović I dodika o kakvim protestima SDP nebi zvali pravosuđe još bi podržali njih