Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vildana Beslija, Miomirka Melank, Sanela Klaric i Vibor Handzic. Poslusnici Nase stranke, nek vam je na cast. Sramno.
Sta nek im je na cast, sta hoces ti bolan?
Hoce da mu kupe stan i opet nebi zadovoljan bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka čast. Gospoda iz NS, nek im je na obraz.
SDP i NIP su zasluzni za ovo!!!
Apsolutbo ne podržavam NS i radujem se nijihovoj izvjesnoj propasti na narednim izborima, ali ako su glasali protiv samo jedne od ortačkih talova politike i građevinara, u potpunosti podržavam taj stav. Ova "subvencija" je upravo to. Upali mozak i zapitaj se kako nema subvencije na materijal za izgradnju kuće ili nadogradnje sprata u kućama roditelja, što velika većina radi. I pogledaj koliko se cijene stanova napuhivaju ako još nisi skontao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekoga gule raznim naletima i ne može sebi priuštiti stan da bi se stranački i podobni tzv mladi subvencionirali. Ebem ti ovo društvo kad se cini nepravda pod plaštom humanosti
Ova odluka po kratkom postupku, a penzionerima od sake do lakta
Svi redom imaju primanja mnogo veca od prosjeka ali daj da se krvi nasisaju od ostatka naroda.
Neki su bili maloljetni borci pa kad su studirali niko im nije ni sendvič dao džaba a kamo li da im je davao za stanove. Kad tad ćete odgovarati za taj kriminal, jer novac poreskih obveznika nije namijenjen privatnim licima nego za opće dobro (škole, puteve, zdravstvo...)
Ova vlast je ogrezla u kriminal. Novac poreskih obveznika daje u džepove građevinske mafije bez traženja ičije dozvole za to. Ako sam glasao za ovu vlast koja je totalna fula sljedeće izbore neće preći ni izborni cenzus. Novac poreskih obveznika treba da ide za opće dobro a ne privatno dobro. Kad tad ćete odgovarati za to.!
Ovo nema nigdje na svijetu da vlast naš novac poreskih obveznika daje u džepove građevinske mafije. Kad tad ova vlast će odgovarati za ovaj kriminal, sve ću učiniti da odete s vlasti.
Dobiju posao s kojim mogu dići kredit za stan, većina rinta za 700km nema šanse, bolje da ste sirotinji dali.Uhljebima sve
uhljebi ljudi koji rade za dvije milje?
Dobiju posao s kojim mogu dići kredit za stan, većina rinta za 700km nema šanse, bolje da ste sirotinji dali.Uhljebima sve
Dobiju posao s kojim mogi dići kredit za, stan, većina rinta za 700km nema šanse ,bolje da, ste sirotinji dali.
I ja sam mlad pa sam na obje nekretnine uredno platio porez (jednu prije odredbe o oslobađanju, jednu poslije) i nikoga nije briga. Svaka subvencija pa i ova se samo pretoci u cijenu nekretnine i time čini nekretnine još nedostupnijim narednim kupcima. Populizam cisti
lahko cu ja za 10.000 km ali sta da radim za ostalo ima li ko od ovoh pametnajkovica u skupsinama tim da da savjet
kojim mladim, čiji su to mladi, samo vaši nečiji, a pare su ipak naše. uz to je to dio ukupne korupcije budžetlija i građevinske mafije. nema tu ništa ni socijalno ni humano ni čisto, no smrdi na sve strane. od naših para sve.
da Bog da pa da minimlna bude 10.000KM po m2 😜😜 “mladi” idite u Srednje Bog vam pamet dao, sta ce te u kolapsu i smogu
Sramota ! A penzionerima i borcima po desetak maraka .Nikada vise glas ni jednoj od aktuelnih stranaka !
Šta god da je samo neka se radi da se prekine raseljavanje našeg stanovništva.