Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko sam čuo i roditelji su poznati u policiji jer rade u policiji pa sina spašavaju raznih prekršaja i odgovornosti
Njega treba u zatvor preventivno, da ne bude kao u Srbiji, bit će kasno!!!!
Zašto su komentari ovdje otvoreni, a na vijesti o zločinima u Srbiji zatvoreni? Zar to nisu slične stvari? 🤷
Standardno, Tatin i Mamin sin, za njega zakon ne vazi. Ufatit, zavezat i cekicem polomiti svaki zglob, pa neka se hrani na slamcicu nekoliko godina, da vise nikad ne moze normalno hodati.
Zašto ste dozvolili komentare na bošnjačku djecu, a zabranili za srpsku ?
Ma treba da se komentariše!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kolko je sistem nakaradan, postavljaju policiju pred škole i psihološku podršku telefonom, umjesto da budale drže u psihijatrijsko bolnici, a kriminalce u zatvoru i problem je rješen
Zaposleni bezbeli po stranačkoj liniji, ove male debile sve ograditi u prostor na prevaspitavanje, tek vidim da je cenzura u medijima,o nacionalizmu, kriminalu itd u Jugi bila opravdana, kao i Goli otok
Ajde peticija da se organizira da mu se lome noge Da to bude aktuelna vijest Da se pokaze ovim buducim psihopatama da ako krenu da rade sranja da ce proc kaznjeni ovo je krenulo samo zato sto su vidjeli da nece biti adekvatno kaznjeni u beograd onu dvojicu metak u glavu i live pravit
Babin sin iz Bihaca ocito moze sta hoce , oni u BG iz uglednih - bogatih - tajkunskih porodica i oni mogu sta hoce , roditelji svoje bahato ponasanje prenesu na djecu i eto belaja , to svaki dan gledamo sirom regiona.
Znači kad Bosanac nešto uradi onda su komentari otključano a kad je Srbin onda je zaključano? Zanimljivo
Ovaj prestupnik je punoljetan pa su zato dozvoljeni komentari.
Komentari su dostupni zato sto nema zrtava poremeceni idioti!Normalno da ce iskljuciti komentare kad je ubijeno 8 djece.
Zdrava oklina, zdravi ljudi
Preventivno mu ruke polomiti
Ali bas gluplje nisam cuo on je vec najavio unapred da svi znaju normalno da ti nece uspjeti na taj nacin🤦
sad ga dobro prebit
Na svakoj novosti su komentari zakljucani, vezano za srbadiju, a otkljucan je ovaj u Bihacu da se moze komentarisati. Klix ukinuti ili ispitati njihovo djelovanje znao sam da ste spijuni.
Mores misliti kakva nam je Policija kad su im djeca ovako luda , sve je to nekom stelom doslo u Policiju !
Vjerovatno je tik tok u Jala Brat kriv sto je on nakaradan a ne sto ga ljudi odgajaju koji nisu u stanju ni dijete da izvedu na pravi put a trebali bi da usmjere ljude i da se brinu za sigurnost svih nas.
pa sda bakir ovo isto radi godinama, ne samo da prijeti već i provodi teror, zašto se njega ne hapsi???
sto ovdje komentari otvoreni a na srbskim objavama zatvoreni
Mozda zato sto ovaj "jos" nije ubio nikog? A pametnice?
Zašto vidimo da ova djeca po srbiji što su uradili ovako strašne zločine zašto imaju vikendice pune oružja, zašto ih očevi vode u streljanu a on ni 14 godina nema, šta se dešava tamo imal normalnih?