Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su čovjeka testirati i pustiti ako je negativan na coronu.
Stavi brnjicu i ne rise
Ne može biti negativan. Uradi se po 50-60 testova dok ne izbaci pozitivno
brate mili, mogli ste mu dati skafander i masku, staviti u kombi i otpratiti ga uz drzanje udaljenosti. taman da je pozitivan ne bi se niko zarazio. niko nece da preuzme odgovornost i svi govore nije moj pos'o.
Tuga, da biti veca ne moze!
Mogli ste čovjeka testirati, a onda bez obzira na rezultat mogli ste ga spakovati u ono zaštitno odijelo,sa maskom naočalama, vizirom i prevesti na dženazu pa vratiti u izolatorij. E ovo se dešava kad imaš poslušne i nesposobne stranačke pijune na pozicijama.
Ako je stav da se ni na sahrane ne ide iz samoizolacije, mogu to razumjet, krizno vrijeme, ne želi se riskirat širenje zaraze, nema iznimaka itd. ali je onda to trebao netko od službenih osoba reć, tj. trebali su imati naputak što da rade u takvim slučajevima. Nije ni trebao prelazit granicu ovako mora boravit bar 14 dana u tom domu da bi došao obić kuću i onda se vratit u RH gdje također treba proć 14 dana u samoizolaciji, gubi mjesec dana a nije ni prisustvovao sahrani.
sabura , jos malo
Nasi politicari su 0 ali ona velika 0 , gadi mi se kad cujem ovakve stvari . Bitno je da oni kupe i kapom i sakom, a kad bi im covjek dao dvije ovce da cuvaju, izgubili bi ih .
Ma mrs stoko! Nazalost nije prvi slucaj , mom clanu porodice je takodjer bilo zabranjeno otici na dzenazu ocu. Iako je bila istekla izolacija dan prije. Desilo se da je 15ti dan dobio temperaturu i tada su ga testirali. Test dosao negativan ! Kada smo pitali postoji li ikakva mogucnost odlaska na dzenazu s obzirom da je izolacija istekla , odgovor je bio da ne postoji, jer ce rezultati biti isti dan ali navece!
NE DO BOG NIKOM OVAKVU SITUACIJU
Ustavni sud rekao naredbe neustavne
Pu smradovi jedni
mi raja moja draga ako ovo ne smjenimo sve poslije ovoga. Jer dokazali su ko su i sta su i Sebka sultanija sa sultanom i age i begovi sda i ostalih stranki. onda i ne zasluzujemo bolje nek nas pune kad smo glupi
Dok "ugledni" kriminalci u takvim slucajevima budu dovedeni s lisicama na rukama uz jakj policijsku pratnju... Ne znam, ne postoji nista da bi me zaustavilo dokle god bi se mogao udarat
sram vas bilo NELJUDI covjeku niste omogucili da ode na dzenazi majci ,,,vi nistte normalni...
Kad se sve ovo zavrsi svi bukvalno trebamo da napustimo BiH. Pa neka se hvataju za glave. Fuj drzave. Zao mi je momka pravo 😔
Postoje zakoni koji se poštuju, a zna se šta je činit kad se prevrši svaka mjera, jel tako Bećo... Da ne bude kasnije: "Bećo, nemoj molim te!"
tuzi ih druze i BIH I U STRAZBUR