Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo novinarki Natasi Vasic za tekst! Prava pitanja su postavljena! Koga ovdje tuzilastvo i sudstvo pravi glupim?
1. Trebao je biti stroze kaznjen 2. Registar pedofila ili bilo kojeg osudjenog lica ne smije biti javan jer se stvara atmosfera linca bilo je u USA slucajeva gdje su unistavali zivote ljudima kao pedofilima jer su imali obostranu prihvacenu normalnu vezu 19 god mladic i 15 god djevojka i osudjen mladic ok takav je zakon ali nakon presude mladicu zbog registra unisten zivot. Ne podcjenjivati moc rulje. Registar ok ali dostupan policiji i vrticima i skolama kod zaposljavanja.
Ova pojava je inače karakteristična za sarajevski fgr, neće ovo biti izolovan slučaj, zašto se ćuti o dječaku na Jahorini sa Larsonom Vigemarkom, Fortom i Mandićem
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hajmo sad saznati tko je njega tr... pa ga gura kroz karijeru sve ove godine a lik je sve osim talentovan i harizmatičan.
Član Naše Stranke i učesnik parada koje organizira NS
Bio je sa Larsonom na orgiama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kolika hajka se digla oko ovog slučaja,pretpostavljao sam da je žrtva iz presude sistematski drogirana rohypnolom i brutalno silovana..
Razapinjete lika a povorke istih su u redu. Svi anonimni osim muamera. Mogu se zaklet da su i "žrtve" od istog kova.
Kad ovi politički botovi na ovu gnusnu temu počnu botovat i prozivati "mrske"partije tačno mi se povraća.Sjašite botovi više Ovo je grozno šta je uradio al kakve veze ima bilo čija politika sa slučajem Opsjednuti ste i oboljeli od politike pa je u sve mještane.
imena sudija opcinskog suda u sarajevu ko su
Zašto šuti Emir Hadžihafizbegović inače zaštitnik dotičnog???
ja ne vjerujem ni u sta sto pisete. ovo ocigledno neko pokusava da mu smjesti. ne treba ni medijima vjerovati. toliko ima pedofila o kojima ne pise se nista a o njemu se pise jer je javna licnost. bas cudno
=LGBT
"...a oni čija dobra djela budu lahka, oni će posve izgubljeni biti, u Džehennemu će vječno boraviti (103) vatra će im lica pržiti i iskeženih zuba u njemu će ostati (104)" Al-Mu'minun
Dope prorok
Bilo je sigurno vise djece. Ali ce mu se moc ponovno sudit, ako netko od ostale djece bude progovorio. I za nadat se da ce dobit adekvatnu kaznu. Jer je ovo sto je dobio smjesno, bolje rec sramotno.
Montirani proces
Što bi rekao El Bake, Ja i!!!
GDJE JE MILIJARDA?UKRALI OD PENZIONERA 70 MILIONA,RAFALNA PUCNJAVA PO SARAJEVU,SAKRILI PRESUDU BLUDNE RADNJE NAD DJETETOM, AERODROM DALI FRANCUZIMA,RUDNIK ENGLEZIMA. STRUJA OD JANUARA 100% SKUPLJA,NAMETNUTI DALI DODIKOVOM KUMU 10 MILIONA A PENZIONERIMA VAUČER ZA BANJU TO JE TROJKATROBOJKA
Uloga roditelja nije da nauči dete da živi u vremenu kada je roditelj bio dete. Moraš dete da naučiš kako da živi u svom vremenu, a pošto je to vreme bolesno - moraš dete da naučiš stvari koje tebe kao dete nisu učili. Prvo pravilo je da naučiš dete šta su intimne zone na njegovom telu - tu niko nikada, osim lekara i u izuzetno retkim slučajevima roditelja, ne sme da ga dodiruje.
U bilo kojoj normalnoj državi bi Kasumović već tu pao - posle prvog "dodirivanja iz šale".
Dama ide do kugle
Džebra,oglasi se...