Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*Jadna zemlja koja upadne u kandze ove masonske organizacije zvane MMF*
Dobro! Ali ova intervencija MMF-a je pozitivna. Teško finansijama ove zemlje ako nacionalističke stranke kroz parlament krenu provoditi "volju naroda"...
Šta je hoće papci da doštampavaju pare, pa ko fol nadzor a svijet ih provalio.Više nas zna svako.
Koji li je kreten stavio na ovaj komentar "unlike"
Nemamo mi ni političare ni snage da se odupremo Mmf-u i da idemo ka nezavisnosti u punom smislu te riječi. Zato sad za sad je bolje da ostane ovako jer naši političari nisu sposobni da od CB BiH naprave nezavisnu bankarsku instituciju.
Ja mislim da je ovima iz Mmf-a, ubjedljivo najlakše sa ovim bh političarima, s obzirom da nas predvode "stručnjaci" pa je igrarija za predstavnike mmf-a da im uvale svakakve tranše i da kontroliraju CB BiH.
Važno je da je CB BiH pod kontrolom mmf-a da bi nam centralna banka bila obična mjenjačnica,i da ispunjava naloge iz stranih centara moći, uostalom dugi niz godina nam je guverner Centralne banke BiH bio sa Novog Zelanda,onaj Nicholl, koji je bio zaduzen da od CB BiH napravi ovo sto je sad, a to je ponavljam mjenjačnica.
Ne kontam, kakve veze ima MMF sa načinom na koji funkcionišu suverene države? p.s. Šala, mala...
Centralnu BAnku Ustavni sud i Predsjedništvo će kontrolisati oni koji se razumiju u financije i smejnjivati !!! A Dragan Čović će dobiti da ima doživotno da je član Predsjedništva i DA IMA KOMPLETNU FINANCIJSKU VERTIKALU, a stim da bi partneru DODIKU NEŠTO NABACIO AKD USFALI ! :)))) A naročito smjena stranih sudija u UStavnom sudu BiH !
Neka PArlament kontroliše poslovanje Centralne BAnke ali nek ne utiče na njeno funkcionisanje ! I NI SLUČAJNO ŠTAMPANJA PARA na prijedlog partija ili Parlmaneta ! Osim toga MMF je povjerilac i ima i on neka prava u ovoj zemlji !
ALi šta znači smjena Ustavnog suda i direktora CEntralne BAnke ??? Ne smije se dozvoliti ! A opet kontrola bez smjene koja je svrha, ono kao revizorsko mišljenje koje čimbenici koriste kao toalet papir ! I ko će smijenitk Predsjendištvo, pšrimjerice Dragana Čovića kad to arlauče ko da ga kolju !
Glupani komentatorski. Ne eto MMF treba da kontrolise Centralnu Banku. Gradjani su izabrali Parlament i odgovornosti Parlamentu posredno Centralna Banka odgovara građanima... Hajde bacite dislajk anarhisti i mrzitelji i sebe i svakoga.
BAkir je podržao Mileta ( jako je slab na njega) u zahtjevu da štampa pare po onoj: ŠTAMPAJ AGO KOLIKO TI DRAGO ! Pretvarajte odmah sve uloge u devizne ili povlačite . TO će dovesti to hiperinflacije, povlačenja svih stranih banaka i konačno rata kao što je bilo i zadnji put !
@xyzq Haj mašala nek i BiH jednom u nečemu postane neovisna ! Mile povaljo tri banke i nikom ništa iz naših usšteđevina mu se obezbjeđuju bankarski depoziti kao osuguranje i sad mu još daj da štampa pare na naš račun ! A neće NATO neće transportnu streategiju neće ništa, osim štampanja para.
@xyzq TAčno , a pokriće će biti TREZORSKI zapisi kojima će odmah popuniti TREZOR do vrha i na osnovu toga doći do žive love koju će munjevito potošiti, KO STARU DEVIZNU ŠTEDNJU, eno pune banke štednih knjižicica a nigdje para :)))) A svi koji su se nalazili u blizini ne znaju šta će oid para !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
muslimani bolje da vas nema sve se srpsko nad sarajevom sprema
hahahaha spremalo se, spremalo se, pa vas nigdje nema. Bujrum opet. :D grohotom se smijemo, grohotom.
@#ZmajOdBosne ovaj put ce da ginu sda uhljebi insalah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)