Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde bolan. nema bih ni za kifle, a kamoli za neka oklopna vozila ili helikoptere. čak se ne zna ni ko stoji iza oružanih snaga bih, niti čija je to vojska.
ma ni oni ne znaju da su u vojsci
@NIVEAAA Kremice,jel znas ti koliko kosta to "nato planinarenje"?Neko ce za dz da te "brani"?Reket,sine moj,reket i dozvola da ti brlja po "kuci" kako 'oce.....
golfa dvicu na neku planinu da dobije ubrzanje i onaj ko iza sjedi je zadužen za zvuk " tntnntntntntn" i eto ti naše predstavljanje helikoptera, al' opet će se raja uloviti na onu "uštedjeli smo oko 2 miliona nepostojećih valuta"
TREBAMO NABAVITI ATOMSKU ZA BG PASALUK
Ima da se gljiva vidi u BL
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj viziju Oruzanih Snaga... snaga i nema niti para... Jebes nas zivimo na donacijama
Cemu diranje M60A3 Patton to jeste star tehnike al to je jedini tenko koji se moze nadogradivati sa novim tehnologijama kao sto rade nase Oruzane Snage cak je i brzi i jaci po udaru od Srbijanskog (yugo) M-84 neko ko je normalno uzet ce pare za tenkove i nadograditi M60A3 Patton i eto ga imas tenka srednjeg nivoa a strasnu zvijer na polju a ovo za helice se slazem al Federaciju :D
ima za armiju, kad narede oni kojima služimo. Neka vala. Svima po 2 atomske pa da mirujemo.
Ova vojska bi se raspala kad bi pukla prva puska to i oni sami kazu i tamo su svi samo zbog novca.Prvo treba postaviti bolje kontejnere za otpad ljudi se otrovase burlajuci po istim,a ovdje stvarno vojska nije potrebna.Nema onog ko ce da ratuje za tajkune i profitere,osim ovih internet ratnika koji ima masala..
Niste u stanju kupiti tacke na motorni pogon kamo li helikopter , kukate samo nebi li dobili donaciju . Ako se dobro sjecam niste imali ni za goriva za vrijeme nevremena kamo li nesto drugo . Samo serete !!
i ovo je bacanje para, jer i vojska ko i sve ostalo je podjeljeno na 3 djela..
BiH ce nesto nabaviti a nesto donacijom dobiti,ali bice van dogvata cetnicima.
Prvi metak idem preko granice.Necu da mi kolju porodicu i ginem za interese Bakira Covica Dodika i ostalih.Ginuli su i prije nas i ginut ce i poslije za tudje meso i tudje interese.Bolje siromah preko granice nego patriota pod zemljom
@svetijuraj nije tako jednostavnu, sada da mogu otisao bi bilo gdje
Koje granice? Pa vidio si kako su docekali sirijske izbjeglice na tim granicama.. Bice zanimljivo kad vas Madjari krenu kachat po onoj zicanoj ogradi.
Imamol mi barem jednog mig-a?!
Mig nije problem nabavit, problem je nabavit ko ce da ga vozi
de uvedite sluzenje vojnog roka da od curica napravimo muskarce, da se "razaliciti" mjesaju da vide da smo svi isti a drzavi da priskoce u izgradnji nje.
mi bosnjaci imamo tursku iza ledja, u slucaju rata. osbih je cetnicka. srbi cuvajte glave.
Hahaha , ovaj helikopter sa slike bio protruho i našli mu na otpadu vrata al žute boje i nisu ih još ofarbali zeleno jer nemaju za farbe.
Ja kao BOŠNJAK moram priznati da je VATIKAN naoruzaniji od BIH
@SvetiJuraj to sam ja samo nako reko znam ja sta je Vatikan i koju oni moć imaju to sam ja figurativno mislio ako znaš sta to znaci
Ne bi valjda ti pristao na militarizaciju društva, zveckanje oružjem i ratne trube ? :-)
Ovo priča za balavce, BiH nema ni banke i živi od MMFa i donacija i to se nešto ufuralo da hoće kupovati moderne helikoptere i oklopna vozila. Koga vi pravite budalom...
Oruzane snage BiH su lakrdija. U slucaju bilo kakve intervencije raspale bi se na tri frakcije.
Tačno je da bi se raspali ali bi bilo podijeljeno koliko toliko fer u odnosu na raspad JNA 1991-92 pa neko sve a neko ništa od oružja i oruđa.