Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
više nisu američke sankcije smiješne odjednom su im povrijedjena ljudska prava kad se udari po dzepu, više se sankcijama ne smije porodica dodik već kukaju kako je čitav svijet protiv njih, samo po dzepu udariti lopove i na kraju podici optuznicu pa onda malo sviranje klavira
Odlazeci predsjednik lokalne zajednice u Bosni!
Volio bi da nemogu i nadam se da je tako.
Mogu ako ih kupi Tramp!
Nešto mi nema priča o secesiji, razdruživanju, osamostaljenju i sl. Miran mi Milokrad nešto... Mora da se nešto kuha....
Buduci da sam redovan preko tranzita u Sarajevu...vidim veliki pano UNA Tv...na zidu prije skretanja za Vraca....i ogromni Haris Dzinovic...i tako nestade i Una i Haris.
Dodo il drži neki mali dječji telefon ili mu je glava ogromna? :O
Kako je Dodik uspio stvoriti toliko bogatstvo a da ga narod ne proziva . Opozicija onako stidljivo . Tužilastvo i policija nikako. Kako to da stranci vuse pricaju i imaju dokaza od bilo koga. On izgleda moze sve kupiti i prevesti zedne preko vode osim stranih sudija i zato su mu trn u oku.
Dbogdamu igor ziviondo šljiva sa imanja
Nema problema, Višković je rekao Amerikancima baj baj, znači sve će biti riješeno
Kompanije vjerovatno mogu ali obicni gradjani nece moci, u jednu ruku mi je drago ali u drugu nije jer tad elita pocinje sirotinju paliti na nacionalizam - tako je elita sigurna ali svi ostali u drzavi nismo.
Miletove firme će da prežive za ostale nisam siguran
Kompanije su sad najmanji problem, tone RS
Pravo je pitanje moze li RS preziviti americke sankcije zato sto je SNSD i Dodik u svakoj pori vlasti u RSu.
Smirio se Mile , nema vise izjava
Pakuje kofere.
Hajde objasnite kako ce prezviti u trzisnoj ekonomji gdje je konkurencija ogromna. kad je sankcionisana i Vlada RSa koja je do sada podrzavala a ostala bez para cak da isplati redovne plate i penzije.
sjecam se kako su se svi na pocetku smijali