Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tačno su ga razvukli do izbora eeee
Zabraniti zavrsetak bilo kojeg infrastrukturnog projekta u vrjeme kampanje i izbora.
Ko ba? Kome? Treba ovo treba ono.. i sjedi zapali cigaru gledaj vijesti i kontaj jesam im reko. I tako svaki dan. Najlakse trabunjuat kako treba. Digni gujscu pa uradi nesto
bravo za efendica
Zasto niko ne predlaze da se spoji cesta od fabrike duhana kraj onog granapa preko puta pa da se izadje na kruzni tok u velesicima? to su hiljade automobila dnevno koji moraju kruziti oko zeljeznicke stanice uzalud stvarajuci konstantne guzve????
Kako će bi pušten u funkciju kad silazak sa kružnog u pravcu autoputa nije završen, jer je taj dio ceste je makadam i nije ni blizu završetka i asfaltiranja.
Bolje da ste Drinsku uradili sa 4 trake, jer sve se opet prebacuje na glavnu cestu. Samo je djelimicno Stup rasterecen, ali sada ce biti veca guzva na Alipasinom
Sramota, 650 metara se gradi skoro cijelu vjecnost. Mi vise nemamo ni novinare koje politicare kritikuju i tjeraju da rade, i oni su daleko od neovisnih jer sve je kupljeno i kaparisano
Ovo je najduze rađeni kruzni tok u historiji. Mogu misliti koliko su para oprali preko ovoga
Nego, koliko se udesa ovdje očekuje? Pitam radi bahatosti i ega premnogih 'šofera'... .......
Glup projekat.Napravi li ste kružni tok pd prozorima,kuća,zgrade,i ugrozili učenike osnovne škole,Umihana Čuvidina.Još malo pa skoro kroz učionice da cesta prolazi.
90% tih kuca nemaju nikakve dozvole za gradnju, sve je to trebalo porusit
Bitno mi je samo, da SDA sa ovim projektom nema dodirne tačke.
Na slici se vidi da to složeniji postupak a ne uprošten
svaka cast za Semira Efendica !
...ne bi tako govorio da pored tvog prozora na na deset metara prolazu cesta.
Radil se sta izvan Sarajeva
Izgradnja najvažnijih saobraćajnica u Sarajevu je u totalnom zastoju..ništa od ključnih stvari se ne mijenja u pozitivnom smjeru na Prvoj transverzali, južnoj i sjevernoj long.itudinalu gradskom autoputu, na transverzali od Stupa do aerodroma...a Šteta se prodaje za velikog neimara.
Postavite kamere i kažnjavajte one koji krše pravila kružnog toka. U suprotnom, kružni tok kod nas mena smisla