Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo ni svjesni kolko njega boli k za ovo 🤣
Neka se pozale Zelju Komsicu on ce im pomogne
Sra je ovdje vijest? Sto je pala kisa ili sto grad i mamic prave elktranu? Klix dno ….j….ebenog dna!
Ako je šteta od Mamića ubjeđen sam da ce im oni to namiriti.
zdravko ima obraz
Kakav smo mi bolestan i nepismen narod,kako mozemo biti tako pakosni i zavidni Mamicima?Gadi mi se kakav smo pokvaren narod.Mamić je napravio Dinamo mislite da bih igrali pojedinci u vrhu svjetskog nogometa da nije bilo Zdravka Mamića,malo sutra milionerima ih napravio.Gledajte sad Dinama muči se s Viktoriom,a dobijao Engleske klubove dok je Zdravko bio tu.Izaći će on u susret narodu,dobro to dođe za novo uređenje asfalata.
Malo kad sam bio ponosan na ovu mi voljenu ali unakaženu državu kao kad je odbila zahtjev za izručenje Maminja Hrvatskoj. E pa neće bit po vasem neka ga ovde kakav god da je, a da su naši Hrvati kao Mamić ovde bi bila harmonija i milina bez ikakvih tenzija i problema. Juce mu brat Zoran u pivnici u Mostaru među Bošnjacima sa nekom ribom sasvim normala.
Ovo je dio Mostara gdje žive Muslimani koji su mahom bili u HVO. Tako da ih treba pripazit i drago mi je da su se oparili.
Muslimani ili Bošnjaci? Jesu li držali straže u Dretelju?
Bili u tzv. HVO do napada tzv. HVO na Armiju RBiH i Bošnjake, poslije većina zarobljena u Bijelom Polju u oslobađanju od tzv. HVO. Ostali u naselju odvedeni u logore tzv. HVO i nakon par sedmica pušteni. Koliko znam nijedan nije bilo ekstreman slučaj ni na zapovjednoj poziciji, uglavnom bili obični vojnici. Ako već pišeš piši istinu.
On je steta sam od sebe