Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto sluzbena vozila moraju biti u R-Line,S-line ?Bukvalno lijece komplekse preko nasih ledja..Zasto ne Highline? Placaju zakljucavanje diferencijala,malo drugaciji branik,hromirane pedale kod vozaca i R znak jos par hiljada,jer im se moze.Koliko taj R siveni znak na sjedistu doprinosi nasoj ekonomiji?
Također zašto se dozvoljava da se vozila voze kućama i ostavljaju ispred zgrada ovako? I šta sad izgorilo i niko ništa? Političari sebi napravili državu i sistem za poželjeti!
Ne treba njima ni Passat, dovoljna bi bila mjesečna karta za javni prijevoz.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klasicno upozorenje
od koga?
To je naš passat ,samo ga zeljlo voza
Kra De Ze zna se , SDA je za njih komarac.
Sad ce dobiti skupljeg
Ma kupice Niksic novi, bolji i jos skuplji sve od nasih para.
Tužilaštvo da reaguje,nek kupi drugi i vrati državi jer je nezakonito raspolagao državnom imovinom
On gaje zapalio .
Osumnjicen a i dalje ima pravo na sluzbeno vozilo? Pa od sramote ne bi trebao
Kako nebitni ljudi voze službena auta kućama preko naših leđa
Pazite da i ovaj ne pobjegne preko granice
Zna se ko je glavni baja u Herceg. Neretvanskom kantonu. Svaki tor u BiH ima svog pastira. U državama na zapadu postoje kriminalne grupe koje pronađu tu i tamo korumpiranog funkcionera za svog slugu, dok su na Balkanu kriminalne grupe funkcioneri.
Eo uredu, nepravda, narod birao, korupcija....al zapita li se iko koga čovjek može izabrati pa da se ne dešava ovo. Doći ćete do zaključka da obični čovjek ne bitžra apsolutno NIŠTA.
Nece ovdje biti srece i pravde zadugo.
Hdz kriminalna stranka
To se kaže, dobio poruku!
Omerta se mora ispoštovati. Upozorenje sa Radobolje.