Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respekt za svakog ko osudjuje genocid i zlocin ali bogami nikad u sumskoj izdrkotinii nece bit razumnjvanja. Imao sam ovi dana priliku proc kroz "njihov" dio i bas je zastrasujuci. Pa kad sam vidjeo kakve im brkate snase rade za salterima zgadio mi se zivot sto sam dosao tamo i kazem zao mi onih "nasih" sto tamo zive medju gamadima. Tamo je prioritet vaska zastava, beli lu i slanina. Cudi me da im djeca u skoli ne pisu i engleski na cirilici. Dane Malesevic ce i to sredit.
Srbi su genocidan narod. Zadnji stadij genocida je negiranje i ismijavanje zrtava.
Srbija je kriva za toga kao i za atentata u Sarajevi 1914
Hvala gradu Mostaru !
Respect
bravo momci!
Da se nikad ne ponovi... vjerovanje zapadu i predaja oruzja. Ne ljutim se ja na vuka sto je vuk nego na ovcu sto je ovca
Slika br.1 i br.6=the best.
Mostarci su RAja!
Pozdrav za Mostar iz SLOBODNOG Sarajeva
pozdrav za Sarajevo iz poluSLOBODNOG Mostara
nije vam uspjelo otjerati me 90-ih. sada su vam šanse ravne nuli p.s. fašiste i njihove poglavnike jedem za međuobrok 😉