Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte dokumentarac od TV Zurnala "Nedodirljivi". Solak i kompanija...
@1921User da je ovo srednji vijek, Solak bi na lomaci zavrsio 100 % :) lood coek
bas gledo jutros na TV intervju sa njim isplatite coeka zasluzio je svaku marku
Trenutno u BiH ima 546 profesionalnih deminera, pod plaćom; penziju dobilo 4862, U pola Bosne ne možeš u prirodi pišati da ne odletiš svevišnjem. Pitrošeno 84 miliona? Neko lovu opro.
Vjerovatno je čovjek u pravu. Ovu državu tuže i dobivaju predmete budžetluje!? Učitelhi, policari, dokror, policajcii, i oni sa redocnim primanjima? Đe narod? Narod treba da tuži ovu državu. Đe živi i ksko, osim budžetlija.
Koliko je ovakvih ljudi, životare ili su već pod zemljom. Neviđena sramota. Bahatost i krajnji bezobrazluk, dno moralno s druge strane jer im se može. Ovom čovjeku treba snage da dobije siću, a bez svega je ostao. Još ko mu duguje....fuj
Ako nije zasadio maline neće ni dobiti odštetu. Nek' se malo sa Fikrom posavjetuje. ***Izdrži ljudino, treba im *ebat ma*er svima.
Čekaj jarane, samo da Fikro maline utopi,biće para.
Radnici Grasa dobivaju za nekakve tužbe 40.000 KM, za neisplaćene regrese i doprinose, a ovdje čovjeku život uništen totalno i postao invalid, presude da dobije samo 65.000 KM. Da je zdrav, do sad je mogao toliko zaraditi. A valja njemu cijeli život živjeti od penzije koju mora trošiti na liječenje.
Cekat ce do kraja zivota i nece docekati isplatu odstete. Pa ce se onda neki novopeceni iz nOroda javiti i pricati kako je to zalosno te kako se to "moralo isplatiti" na vrijeme, te kako se ubuduce takve greske ne smiju ponoviti. JAH!
Adise ostani nam ziv i ustrajan brate i da te prati Bozija milost, a dusmanima neka je haram za sve nedace i patnje koje trpimo zbog njihovog "dodvoravanja" vladajucoj vlasteli-burzoaziji.
Zavrsile kod Fikreta Malinjar Jaguar ett tii
Smecari Fadilovi se zalili umjesto da covjeku zaokruže na 100 000 KM.
solak koliko si zla nanio narodu dabogda slomio i drugu ruku obje noge zaslusio si to u najmanju ruku
I za ovo se covjek borio i radio, da se kao ker povlaci po sudu i da nema pare da prehrani obitelj ... stoko lopovska.
Moze li respirator jedan umjesto para? Valjda ce nekad i ovdje pravna drzava biti da barem vecina ovih lopova iza resetaka zavrsi a posten svijet malo odahne.