Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke ovoj odgovornoj i osvjestenoj omladini...
Čestitke gospodinu koji je prije par dana na svom youtube kanalu,u posjeti Mostaru ukazao na ovaj problem. Mislim da smo se svi postidjeli kada je stao ispod Starog i začudio se plastikom
evo cestitam im, ali ja nikada ne bih ovo radio, prije nego sto osudite saslusajte. Ja smece ne bacam niti cu da ga kupim, a jedina mogucnost da to uradim je da uvedu eco policiju ili da meni da pravo da koga god vidim da nesto baci da mu šamar zaljepim pa da bere i zube i smece.Hvala.
ja sam nedavno pored 10ero djece u parku pokupila svo smece koje su pobacali oko zgrade i parka... gledali su me kao vanzemaljca i podsmijevali mi se...iskreno zao mi je njih i njihovih roditelja a najvise ove planete sto na njoj zivi ovo ljudsko smece koje ne mozes baciti u kantu
Super
Svaka cast
Zabraniti plastične kese, a država neka pomogne proizvođačima da se preorjentišu na papirne !
Ovo je patriotizam. Ne lupanje o devedesetim ili suplje prijetnje udaranja po prstima.
Niste trebali. To je zastitni znak Mostara
sto cu ja iz centra mostara ici gdje seljacine bacaju smece mimo kontejnera i smiju se s prozora dok im se okolo kuca cisti.. ja placam, uredno odlazem a dosle nek uce.. a ne kroz prozor bacati smece.
Tuzit ce vas sto cistite ovi uhljebi.
Za razliku od većine omladine, dudlača cijevi, ovi su vrijedni i za svaku pohvalu.
Svaka čast
CESTITKE I HVALA SVIM OSVJESTENIM GRADJANIMA U BIH! ( LOVE ) :))))
Sve vise ovakvih akcija, cak zatvorenike(iz svih zatvora) da čiste i pridonose
@LORD da sam vjernik, rekao bih ti da je to HARAM para...ali posto nisam, a nisi ni ti ...reci cu ti DA NE ZELIM UCESTVOVATI U TVOM KRIMINALU!STOP koristenju vodo-resursa za svoju DOBIT!Nikakav ti nisi COVJEK, ti si jedna obicna fukara.Tvoj stari i majka, AKO nisu LOPOVI bili, onda su te LOSE odgojili.Cak bi se usudio reci, da si VECA fukara i LOPOV od ovih SDA levata, jer na HINJAKA uzimas!
Ovih pola SDA levata i ne zna sta cini, drugo pola, misli da to tako treba...a ti ?!? Ti ces da povratis sve sto napises na klixu!Tik Tak!Ziv ti meni bio i DOCEKAO svojih 5 minuta!
Toliko smeca nema nigdje!
Pametnije im je da uklone smeće iz politike!🤔