Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e budalastinje,u zabludi ste
Znaju li sta slave evo čitam u njemackoj sve manje i manje krscana i protestanata sve vise izlaze iz crkava ..🙌
Sretan Uskrs svima koji slave.
Sretan Uskrs
Sretan Uskrs svim našim sugrađanima koji slave ovaj dan...
Ako bog želi, a ne može da iskorijeni zlo, onda nije svemoguć. Ako može, ali ne želi, onda je zao i maliciozan. Ako Bog može i želi da ukine zlo, otkuda onda zlo u svijetu? Ako bog niti može niti želi, onda zašto ga zvati bogom? Epikur (341–270. p. n. e.)
@Gradjanin1973 očito smo isto godište, ali ti zvučiš priglup. A i taj, na kod ne naslanjaš. Naime, da, Allah je kaadar sve, međutim, ovaj svijet nam je dao kao test, za idući. Zlo nikad nije od Allaha, već od nas samih. A On nas iskušava jedne s drugima. Fallacy u toj logici je ogroman, a logika logika djeteta. Naime, osuđivati bilo koga ne samo Allaha, da nešto neće da ispravi, pa radi toga dobije etiketu zla, je čisti imbecilizam.
Rampa sve stoji, al jedna me stvar muci. Naime, ako Bog vec unaprijed zna kako ce ko proci na ovom svijetu, i ako zna da ce neko zavrsiti u dzehenemu/paklu, a pritom se kaze da je milostiviji prema covjeku od njegove vlastite majke, zasto ga je onda uopste stvorio?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretan USKRS svim čitaocima i komentatorima Klix-a koji danas slave Isusovo uskrsnuće!
Nema vise vjernika sve se izopačilo kod katolika i muslimana a pravoslavaca pogotovo njihovu cistocu vjere vidimo sad u ukraini a vidjelo se i u Bosni koliko vjeruju. Nema vjernika ljudi su oholi i sebicni i pokvareni u dusi Jedino ce povjerovat istinski u Boga onog trenutka kad vide da im je dosao kraj da nema vise za njih sutra.