Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvece zlo ste vi religije ( krscanstvo, islam, Jevrejstvo)....koliko nevine ljude ste pobili i koliko blago ste pokrali iz svih krajeva svijeta? Unistiliste dokumente i svetinje stare kulture koji su bili napredniji od vas ( azteke/maya/stari egipcani itd...). Vi pedofilni imami i svecenici i popovi pustite vec jednom normalnog naroda na miru i odj.....
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
moraš ga ućerat dobro da bi isćero zlo...
Koliko mrznje u komentarima "antifašista i građana" samo zazo što im ne odgovara drugačije mišljenje.
@mijat0 nema tu mrznje zbog drugacijeg misljenja.Radi se o covjeku, koji mijenja svoje misljenje zbog mrznje sto je i dokazano.Dali je takav covjek vjerodostojan postovanja?Za mene nije.Biskup Peric misli da je istina ona, koju on pripovijeda , da stvarnost nece biti javnosti dostupna nakon toliko godina.Prevario se je, on zeli vecinu vjernika prevariti.Zalosno!Netko tko mrzi, ne moze voljeti.Vidimo iz priloga, kojeg je montypython2000 objavio.
Ovaj hoće da kaže da nam treba zlo istjerat a dobro nam utjerat?
Dobro su to rekao biskupe! Orvo picni od sebe
Znaci da tebas onda da krenes od covica, sa iskorjenjivanjem zla.
Ne soli pamet drugima, počni prvo od sebe.
Poštovana Eminencijo, narod je ogrezao u kriminal, korupciju, negaciju svega normalnog i dobrog. Osim političara, za to ste i Vi i Vaša crkva, kao i pravoslavni sveštenici i PC i muslimanski sveštenici i IZ jednako krivi!
@Galina narod je imao svoje ucitelje vjekovima.Zasto crkve nazivaju krvavim crkvama.Njihovo bogastvo nisu stekli svojim radom, vec karadjom, ubistvima, krivotvorenim dokumentima i ratovima.Glup narod i zaboravlja jer se radi o vjeri, kojoj pripadaju.Vjerovati u Boga i postivati ga nije potrebna crkva i crkveni radnici.Svi, pa i oni cuvaju svoje interese.Ne zaborvite istinu.
Može li neko od katolika da objasni ovaj pojam “porođenje“ Isusovo? Žene se porađaju a rađaju se djeca, zar ne bi bilo ispravnije “rođenje Isusovo“ ?
Dovoljno je citati komentare na kliksu pa da se vidi o kakvim se moralnim nakazama radi (registruju po 10 kirosnickih imena i vrijedjaju sve i svakoga, diskutuju sami sa sobom, koriste skripte za nabijanje lajkova....) Njima ni egzorcizam ne bi pomogao
Tako je .😂😂😂😂😱😱😱🤓
Pita učiteljica malog Periću: "Gdje je Isus, nakon rođenja, prešao iz Betlehema? Odgovara mali Perića: "U Totenhem!"
Sumnjam. Ja što sam bolji, to su svi gori, hoče da mi istjeraju dušu iz tijela ljudi. Zar je dobrota nazor nekog voljeti? Ja nmg nikog da volim, ne osjetim ljubav već mržnju. Zlo je u ovoj lutki što be odbija 5 godina i ignoriše bez ikakva razloga. Bez objašnjenja. Valjda mislila ja bih trebo bit drugačiji ili bog zna šta.
@DobriKrkan hahahahahahahah, moždaaaaa
da utjeramo dobro politicarima i da im istjeramo zlo...