Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko stoji iza postavljanja križa iznad Mostara?
Ovo nema ništa sa SDA napišam im se u usta , ovi je bošnjačka pradjedovina.
Na prvenstvu u Crnoj Gori u karateu Kosovo osvojilo prvo mjesto, pravoslavna srbija drugo dok je Bosna bila treća, na postolju su bile sve tri sportiskinje čime je završen bojkot pravoslavnih sportista prema takmičarima iz Republike Kosovo, širi se ljubav, konačno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije vjerska zajednica nego polovica građana Mostara! Mislite nastaviti sa otumačinom? Neće moći i neće biti stolni nije moglo ni '93 kad ste nas izdali i zabili nož u leđa.
Niije polovica vec dobrih 75% Mostara su muslimani.
Popine i hodžice su svo zlo ovog svijeta#
Komentar dana je da su Bošnje kao najbrojniji narod u BiH obične PI.KE
A ko bi stahao ako je zemlja vakufska.Mozart klafionica il mozda crkvs koji si ti klaun
A katolički centar u samoposluzi u centru Stoca!?Baš prekoputa džamije i u srcu bošnjačke čaršije gdje nije bilo katolika. Zapišavanje teritorije.
HDZ u bosni ili hrvatskoj je najveca elementarnokriminalna nesreca....
Fašizam je europska vrijednost.
Udjite u Siroki Brijeg inspektori i probajte bez da batine dobijete naplatiti fening poreza koji uredno KRADU OD DRZAVE SVAKI DAN UNAZAD 30 GODINA !!! LATINI MARS PREKO GRANICE.
Kupujem samo domace
Žalosti činjenica da mostarski HDZ je pun govnara, i kvazi Europejaca, a najviše licemjera..
Bosansko hercegovački katolici mute na veliko,daj bože da ispadne na dobro!
Ovi su poceli prepisivat matricu od srba, pogrijesis i onda okrivis druge.
Promicatelji se javljaju 🤣🤣🤣
Ma hajdete vi, UZP * majstori*, lažni europljani!
Ovo ljigavo i licemjerno saopćenje za javnost ne zaslužuje komentar. Bošnjak sam i meni je kao takvom nezamislivo da se brani gradnja nečega za čime je hrvatski narod u potrebi. Nezamisliva bi mi bila neka opstrukcija. Ali, kod ovih zapadno hercegovačkih munafika to nije slučaj. Zato kažem, izgradi ga bez dozvole bez obzira na posljedice.
U ovo se trebamo ukljucito svi, nema nazad. Dosta vose fasista na djelu davno su presli crvenu liniju
Stojimo na raspolaganju. Najmanji je problem otići i dati podršku. Dosta je više uzp zuluma. Problematizira se gradnja minijaturne munare izgrađena blizu Neuma ili bingovo preuzimanje hotela, a nije problem što 80% hr objekata u Neumu nema građevinsku dozvolu.