Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se civilizacijski obilježava vjerski blagdan. Odnese se pripadniku drugačije vjere paket sa baklavama, a ne kačaju se svinjske glave.
Svaka čast i duboki naklon. Ne slavim Bajram ali mi ovakve vijesti redovno ugriju srce. Ovo je Bosna i Hercegovina o kojoj svaki normalan čovjek sanja. Bajram Šerif Mubarek Olsun i sve najbolje svim ljudima dobre volje!
da Vas Allah nagradi BAJRAM ŠERIF MUBARAK OLSUN...💚☝️💚☝️💚☝️💚☝️💚☝️💚☝️💚☝️💚☝️💚
@blueboy94 krljanu zar ne znas citati, ili uzimas samo ono na cemu mozes pljuvati.Da ti nacrtam sto pise;700 djeci džematlija sa područja Bijeloga Polja.
Sa mjesnim popom? A svašta? Od na niko ne želi u Srbiju svi žele na zapad. A popovi su se odlučili. Njima ne odgovara ni Crna gora ako ne mogu vladati.
Hahaha, koji krkani. Ni rastojanja, maske skinuli, rukuju se jos, ovaj skinuo masku i djetetu se u lice unio, svasta...
„Zalogaj u stomaku gladnog bolji je od gradnje hiljadu džamija... bolji je od onog koji prekriva Kabu i zaođen je velima.. i bolji je od onog koji se Allahu klanja.. i bolji je od onoga koji se britkom sabljom i mačem bori protiv kufra.. i bolji je od onoga koji čitavog života posti po vrelinama. A kada brašno dođe u stomak gladnog ono ima svjetlost poput svjetlosti Sunca blistavog. Te, muštuluk svakom onome ko nahrani gladnog."
Mashallah,Bajram je za sve koji vjeruju u Boga,Bajram Mubarek!