Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim HVO je zlocinacka a kad se spomenu zlocini ABiH onda je su to sve odmetnuti pripdnici bili! Vodeci se tom logikom razmisljnja ispada da je ABiH bila sva od odmetnika!ne sporim zlocine s svake strane i za svaki zlocin treba odgovarati pocinitelj al haj da svatk9 prvo svoje dvoriste pocisti pa onda laje na druge ako ima potrebe!!
Uz sve laži ne možete iskriviti činjenice. Armija BiH je časna vojska BiH. To zna čitav svijet.
Pa imala je i muslimanska vojska logore i sta sad, hocemo li zabraniti Armiju BiH?
Koja muslimanska vojska de bilu?! Samo je jedna časna vojska Armije BiH. HVO I VRS su zločinačke organizacije presuđene na Međunarodnom sudu.
Milanović sve radi kao i dodik.sve iz inata.Kome će nauditi? mafijaš.sa kim je sve povezan.i on i Plenković.
UZP=HVO
Treba se distancirati od zločina, ali ABiH je sa HVO potpisala dogovor kad se išlo u oslobađanje BiH. Dok je HVO oslobodio veliki dio na zapadu i bio pred Banja Lukom, ABiH na istoku nije oslobodila niti jedan grad.
Kad je u Buzimu običjezavana godisnjica armije to je bilo ok,a ovo ko nelegalno Kanite se corava posla nek svatko slavi svoje
Umjesto konsekvenci za presudu UZP-a imamo borbu za aprthejd IZ-a i konstutivnost?
ovo je najbolji pookazatelj koliko smo razliciti u razmisljnjima, jednima smeta ovo drugima ono.. Koje je rjesenje, zaboraviti sve (zaboraviti naravno ne ide), ali oprostiti ili i dalje nastaviti vadit mast jedni drugima? Cudan smo narod
Vise vam je nadrilijecnik Sebija i mali od trezora Bakir,i vesela druzina Fadil Robin Hood Novalic zavili ljude u crno u koroni nego HVO u ratu,al oni su "vaši" pa su u redu i njih necemo dirati
Nepotrebno pisati ovolike tekstove po novinama dovoljno je da se napise: MILANOVICU HEBI SVOJU MATER SELJACKU !!! I tacka
Fašistički šljam izlazi iz škripa i rupa i ponovo promiče "europske vrijednosti".
Ove ušlje iz zagreba i beograda dolaze da se bave bosnom i nasim starim ranama, tako da bi se u bosni bavili samo prosloscu a ne o buducnisti. Od beograda i zagreba je nastala ona popularna izreka koja se zove: Glupi bosanci"
Milanović zvani bubuleja dolazi u Mostar kao štovaoc UZP-a.
Oj Milorade - eno ti Tuzlanski i Posavski kanton hoće da se priključe Brčko distriktu - ŠTA SAD ?!?
Bilo to vama pravo ili ne, HVO je bio oslobodilačka vojska i to ne može nitko pobiti. Dok je HVO oslobađao Hercegovinu armija BiH nije ni postojala i ne s....e više!