Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Bosnjacki lideri mlate praznu slamu, HDZ hoda okolo i lobira kod svakog za aparthejd
a nasi lobiraju da komsic bude predsjednik da bi spasio bosnu
Dzaba vam te sve mahalske priče i politički pamfleti.Dzaba vam što ste za vrijeme tekme Zrinjskog kada je zapadni dio grada bio prazan, došli s istočne strane i nacrtali kukasti križ.Nitko normalan vama ne vjeruje.
ko podrzava i lajkuje ove kvislinske komentare? Sta je ovo?!
Dobra reakcija ali zašto nije Bakir otišao do zida plača? Ko mu je branio? Čega se boji? Reakcije Saudijske Arabije? Pa i Vučić je bio u Izraelu pa ga opet šejkovi zatrpaše investicijama.
Tonko,strategija agresije Hrvatske i Srbije,sa domaćim UZPovcima i genocidasima,bila je podjeliti BiH,pobidi sve bosanske patriote.Armija Republike BiH,imala je vojne zatvore za vas,a vi ste imali logore za civile.Sta ste radili sa njima ima u presudama u Hagu.
Sve receno u pismu je tacno. Podrzavam!
Valjda ce ambasador skontat, ako nije do sad, i valjda mu ne treba crtat. Iako, cudno da vec nije znao ovo sve o cemu stoji u pismu. Ili... jest? Ali u tom slucaju to bi onda bila druga prica..
Sjesti i naći dogovor s Hrvatima,jedini izlaz. Sve drugo je produženje agonije i put prema dezintegraciji zemlje.Srbi su 1939 pred sam 2 sv.rat bili primorani dati Hrvatima banovinu Hrvatsku jer su vanjskopolitičke okolnosti najavljivale svjetski rat. To su napravili iz pragmatizma a ne iz ljubavi. Bošnjo očito ne vidi situaciju u svijetu.
A što niste pisali o logoru u Jablanici, Bugojnu, Konjicu i drugim. Neka ljudi znaju sve. U ovom prokletom ratu bilo je logora na sve tri strane kao i strašnih zločina i nažalost svaka strana se pravda da to ona nije činila nego druga i da su se samo branili i čuvali ognjišta a zločina je bilo i to teških kao i logora. I dok god svaka strana to ne prizna nema nama ovdje salameta ni života.
Sve sto je Hitler radio Jevrejima to su Bosanski Srbi I UZP Hrvati radili muslimanima u BIH. I sada ovaj ambasador iz Albanije brani te iste. Mislim da bi prave zrtve holokausta drgacije reagovale.Ovi danasnji Zidovi su izgubili pamcenje na zlo nacionalizma. Nadam se ne svi..
A što ste vi radili zajedno sa muđahedinima nad Hrvatima to ste zaboravili?Nije izgleda Izrael zaboravio.
Boli njega briga sto mu vi pisete... Bosnjaci slabo citaju Qur'an ....sve opisano do u detalje
Bugojanski i konjicki su isto tako pisali da cete sada ozegariti paljbu po ambasadoru . kaze spreman je i ne prolaze vam vise fore provaljeni ste
Što više pišu bolje će Izraelci vidjeti sa kim imamo posla!
KOLIKO JE OVAJ NAROD GLUP, NE MOŽE SKONTATI DVA I DVA. HRVATI I IZRAELCI SU TI ISTO. DOK JEDNI TERORIŠU PALESTINCE, DRUGI BI DA TERORIŠU BOŠNJAKE. UVIJEK JE BILO DA SE SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE.
Ja i… SDA kaze da hrvati terorisu muslimane… treba vjerovati… SDA nikad ne laze
Da smo mentaliteta kao Albanci, za svaku provokaciju UZPa lomili bi glavu tom UZPu
Ko je ova budala
Odlučio sam: zauvijek se odjavljujem s portala zato sto ovi koji čitaju budu stresirani i nasikirani,nasikirani za buducnost BiH misleci da je kao Afrika i da ce sve biti prazno,narode ne sikirajte se,jeste,dijaspora je malo ljepsa od BiH al sve je to u 5 deka,ne mrkate se toliko sekirati citajuci ove price koje čine da BiH izgleda gora nego sto jeste. Uživajte budite pozitivni,ja se odjavljujem.
Bravo brate,ako citat KLIX ili gledate FaceTv ili RTRS rekao bi covjek da se apokalipsa sprema,kastrofa novinarstvo,husnkanje itd ...Ako manje budete čitali biti ce sretniji