Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se mjesate i tamo gdje vas nema ni jedan posto, zasto ne pozivate na suzivot u b.luci? Sunce vam cetnicko
@poker Oduzet ces, ali jedino ako ovaj entitet postane Sjeverna Koreja. To znaci, nikada pa ni tada. Sreca je sto se takvi kao ti ne pitaju bas mnogo, nego se pita demokratija. Jeste da je pomalo smotana (demokratija) ali je ipak bolja nego bilo kakva druga opcija.
Mnogo jadni komentara.., zajednica treba se truditi kako da bude sto vise civilizarana, biti primjer. a ne da mi pratimo kako oni rade u rep supskoj, oni ce namjerno da uniste zajednicu i da sire mrznju.. kako da pokazu da ova drzava ne moze funkcionisati.. to vam je pola rsove politike.. napredni ljudi trebaju suprotno vuci. a ne racunati na dodika, pa od njegove odluke poceti nesta.
Hahahahahahhahahahahahahaha. To je isto da Hrvati i Bošnjaci traže ravnopravnost u Bileći. Joj vlahadijo da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Šta se radi jarane u etnički očišćenoj tvorevini zvanoj 23%?
@Zilot Izgleda da vam je obrazovni sistem dobar samo u maltretiranju nesrba, u ostalim segmentima je jako zakazao, to se vidi iz tvog komentara.
Bas ste vi kompetentni da rjesavate situaciju u Mostaru...ma ajdeee molim teee...
MI TREBAMO BITI PRIMJER!, o ne cekati karadziceve naslednike da nam drzavu obrade po svom.
treba zabraniti samo ovim desnicarskim i bratskim kriminalnim organizacijama SDA i HDZ da odlucuju o Mostaru i sve bi se odmah rijesilo :)
Opet vagamo krvna zrnca.. Naj primitivniji narodi na planeti.. Zivi zivot u miru i raduj se zivotu stoko
Treba dekretom ukunuti sve nacionalne stranke.Svi smo gradani Bosne i Hercegovine(kakvi predstavnici naroda,mene niko od njih ne predstavlja)
Pa Srbi su osnovali općinu Istočni Mostar sa sjedištem u mjestu Zijemlje u RS, Valjda će sada kada su za jedinstveni Mostar i navedenu općinu priključiti F BiH da zajedno sačinjavaju jedinstveni Mostar.
Seselja za gradonacelnika Mostara!
Kao da ih je neko nesto pitao muahahah
Ma prcaju. Možeš ih na prste izbrojati a hoće da imaju trećinu u lokalnim institucijama. Piše u članku: "...uređenje grada kao jedinstvene cjeline te zaštitu vitalnih nacionalnih interesa sva tri konstitutivna naroda u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti grada... Oni predlažu zadržavanje minimalnih i maksimalnih kvota vijećnika sva tri konstitutivna naroda". Nacionalni interes su kvote i fotelje, ko da je njima stalo do ljudskih prava. Zamislite minimalne kvote za Bošnjake i Hrvate u gradovima u RS-u
Bravo!
Ja se kao Hrvat slažem sa svim ovime. Samo imam uvjet da nas braća Srbi podrže kad budemo Hrvati i Bošnjaci tražili išta prava u Banja Luci...
@poker Mislim da nemamo, ali ispravi me. Koji je minimalan broj bošnjačkih i hrvatskih vijećnika u Banja Luci? I da li , po prijedlogu iz Mostara, postoje jasno definirane većinski hrvatske i bošnjačke izborne jedinice koje će garanitirati da lokalni Bošnjaci i Hrvati mogu izabrati svoje predstavnike na vlast, odnosno da ne budu preglasani od srpske većine u gradu?
Imas ti masu vasih ovde u BL i 90% su vraceni stanovi svima koji su imali i trazili povrat..tako da opusteno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)