Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabina Ćudić se hvalisala kako je lobirala u Evropi za presudu Kovačević, da bi je Slaven Kovačević danas demantovao, rekavši kako niko sem Komšića nije znao za tužbu, ni Komšić nije znao njen sadržaj. Šta reći narode? Žena koja je umrla 02.10.2022 i sad saznajemo da je živa.
Spinujes li spinujes. Sabina je rekla da se zalagala pi europi i americi 'za sve ono sto se nalazi u presudi'. Zena nije mislila na presudu uopste vec na principe gradjanskog predstavljana. zehleni gusteru
Izdajnik njiva Niksic je obecao dodatnu etnicku podjelu BiH u Mostaru i daje upravitelju logora Covicu (Kordicev istomisljenik i jaran) izborni zakon kojim se cementira aparthejd sistem gdje vecina od 51% gradjana BiH nece imati mogucnost demokratskog glasanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako se pita ovak klosar Hurtic, on ce nas opet izdati. Dao je dodiku cetvrtog delegata da bi imenovao svog amidzica u vrh gen.vlasti. Hurtici su izdajnici. Neces vise dobiti glasove dijaspore.
ne provaljuj se. Zastupnici daju glasove, a ne ministri. Glasove su dali SDP-ovi izdajnici u NSRS. Obrazuj se prvo pa komentarisi.
Slucaj Kovacevic je samo uvertira, doci ce red na porodice zrtava rata, demobilisanih boraca itd. i to ce stvoriti vakum oko RS-a do te mjere da ce se sama od sebe ugasit
Sa tom zalbom, mogu samo guzicu obrisat i nista vise
koga briga, sta cemo s inflacijom
znaci ne moze, istekao im mandat, kao sto je bilo za presudu protiv Srbije
NAJVAZNIJE je da gospodja Harisa Bavčić ne podlegne pritiscima i ucjenama na FOTELJU, bice spominjana kao KRAJISKA HEROINA i unaprijed joj se zahvaljujemo na tome! Hvala vam Gospodjo Harisa Bavčić! Zivjeli!
A u suprotnom može se upisati u babinu stranku. Ako se sama ne upiše, narod će je upisati dok je živa.
Koja yebbena presuda, koja budala u to poslije svega vjeruje.
Onaj ko podnese žalbu na presud je za ostanak istog stanja i vođenje BIH u propast.Možemo li mi ikako da usvajamo zakone ko čitav svijetKad je poskupiti energente onda smo ko u EU kad je donositi zakone onda smo ko Tunguzija.
A sad spektakl, ide tužba ispred porodica nastradalih i vlasnika porušenih objekata protiv Tzv rs-a kojeg je haški sud osudio za razaranje i granatiranje civila i gradova tužba u milijardama 3x više nego što tzv rs vrijedi.
Trojka prevarila glasace kao oni su za gradjansku drzavu a iskljucivo rade na drzavi gdje se izborni zakon bazira na plemenskom glasanju. Tri poglavice mogu biti izabrani iskljucivo unutar svog plemena! To je trojka
Treba pitati Sanju Vlaisavljević šta i kako dalje 😂
Izdajnik njiva Niksic je obecao dodatnu etnicku podjelu BiH u Mostaru i daje upravitelju logora Covicu (Kordicev istomisljenik i jaran) izborni zakon kojim se cementira aparthejd sistem gdje vecina od 51% gradjana BiH nece imati mogucnost demokratskog glasanja.
Na sta bi se agenti mogli zaliti? Nktm!
Ne odgovara separaristima, oni hoce da zivimo u aparthejdu i dalje.
ova presuda je toliko nebitna za građane BiH malo je reći,bolje bi bilo da je presuđeno da nema entiteta već samo kantoni i državna vlast