Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbrana zelenaskih uhljeba i direktora nije borba za Bosnjake! Mrs u opoziciju stoko korumpirana
Evo opet ovog Zukica lazova koji je izjavio da Lendo nije cuo da treba doci na sastanak iako je poziv pusten na razglas i svi su culi , tako i za ovo laze a sve islam vjera ovo ono a samo lazu
Fuj !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hahhahahahaha, ko tebe postavi tu lažljiva gnjido. Jesi li i ti neki Tigar. Samo znate lagati i krasti i ništa drugo. Sikter bjedniče. SDA ti nikad više neće biti u vlasti.
Sve je otišlo u Honduras , kad smo dotakli taj momenat da Nihad UK komentariše da SDA i DF sa 400.000 glasova žele 'usiljeno' ući u vlast! A eto on je neki gigant što ga ljudi traže! PITAM SE DA LI OVI LIKOVI STVARNO VJERUJU U TO ŠTO GOVORE !?
Niti jedan svjestan Bošnjak, bez obzira kojoj političkoj stranci pripadao, ne može biti za formiranje vlasti kojoj će princip rada biti preglasavanje Bošnjaka! Samo da svate jos ovi omladinici iz NIP-a koje je zaveo NASTAVNIK FIZICKOG radi svoje stolice.
Trojka nas je svela na borbu za golu opstojnost....ne daj generale Lendo...
Nisu Bosnjaci iskljucivo u SDA. Ima ih i u drugim strankama naravno.Eh sad sto bosanska politika lagano preuzima liderstvo u ovom dijelu Federacije je stvar osvjestenja gradjana.
"Dobrica" Nikšić već 48 h kleči ispred OHR-a kod mosta Suade Dilberović, čeka da naiđe Šmit, da mu proslijedi žalbu i molbu. Žalbu na drsko ponašanje Lende ("samo me jednom pogledao mrko"), i molbu da još jednom interveniše protiv SDA. Mole se trojkaški sendvičari da pod hitno odnesu šefu koji sendvić i da makar nasilu dovedu Damira Mašića da ga zamijeni na "straži" - uprotivnom će šef postati Kurban.
Ne branite nas vise ovako sarajlici,budnje,fadili,malinari,sebije,diplome,osmice,respiratori,revizija......
Toliko je pojačan novi UZP sačinjen od agresije zapadnih agentura i sh agresora da trenutno FGR (trojkaška glasačka baza) navija za svoje agresore. Ono što bi svugdje u svijetu bila krajnja sramota i poniženje, ovdje je kod FGR-a stvar ponosa. Ljudski otpad i moralno dno (sinonim za trojkaško vođstvo) ovdje kod FGR-a slavi, a Komšić kao moralna vertikala se, pod dejstvom agresorske propagande, naziva Sejdom. Ustvari je cijeli FGR + 3-ka = SEJDO.
Sda kovači nesreće za BH omladinu.
Ama svima je jasno da su upali u mrezu snsd i adz i ne mogu se tako lako izvuci.Oni i bi bar jedna stranka ali bog zna kako su uslovljeni on dode i civketa.Zato sda vracaj se pod hitno i ne dozvoli vise razgradnju BIH.Previse se otelo od Bosne i Hercegovine.
A ko je dao pravo da SDA zastupa bosnjake? Nama treba gradjanska drzava a ne da nas rasisticki dijele po pripadnosti narodima a sve u svom interesu pozivajuci se na toboznju zastitu bosnjaka. Od koga nas brane?
Odbrana fotelja za SDA uhljebe.
Mrš
Prestanite me molim vas braniti ako me smatrate Bošnjakom. Ja sam branio kad je bilo najteže uz prohu i grah a vi branite uz teleću corbu od 2 marke i platom koja je kao 15 penzija
jah budale, kojeg bolan članstva, SDA-ovog? :)))))))))
SDA svim silam hoče u vlast samo da se ne bi otkrili lopovluci direktora.
Ćuj ovog sdO uhljuba, odbrana bošnjaka al preko trezora.