Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdaju li ovdje treba ih jos gore kazniti na opstim iducim, ovo im je test, ako ovdje nisu spremni na kompromis da bude jedan u srebrenici gdje mora biti jedan i samo jedan jedini bosanjak.... onda ih treba definitivno pustiti na vodu na svim mjestima...
Cuj to pa neka SDA podrzi ovog kandidata zasto se podrazumijeva da se uvijek treba podrzati njihov kandidat?
Ne treba podržati izdajničkog kandidata jer su Trojkaši i PROŠLI PUT prodali Srebrenicu i cijelu Genoxidnu Dodiku upravo ovim načinom - zajednički kandidat pa izdaja. Zar nisu Dodiku dali 4tu ruku i time potopili Bošnjake u manjem entitetu? Zar treb im ponovo pustit da to isto urade? Jel stid Muhameda Avdića da sebi dozvoli da kao kandidat izdajnika izlazi na izbore? Mogao je jednostavno i kokardu stavit na čelo pa izaći tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
LJUDI, TU VAM NIJE BITNA STRANKA! SHVATITE, BOSNJAK KOJI SE ODMETNE OD VECINE TAMAN IMAO I BOLJEG POJEDINCA.... MA NECU DA KUNEM RAMAZAN JE ALI SHVATITE, DA JE NAJBITNIJE DA SE UJEDINITE OKO JEDNOG!!!
Naravno. Upravo zato je Trojka ovo i uradila. I prošli put su Trojkaši imali svoje kandidate u RSu i onda jednostavno dali Dodiku 4tu ruku i time potopili Bošnjake. Isto ovako - IDENTIČNO - su prodali Bošnjake prije 2 godine. I evo ih opet isto rade.
Izdajničku bagru treba zatvarat za sve što su Bošnjacima uradili i rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj glupi Bosnjace! Ovim zele da preduhitre SDA i da ganjaju ponos, ko je koga prihvatio, a ko koga nece. Ne mogu svasta pisati u ovom blagoslavnjenom mjesecu, ali svi mi se gadite!
NiP je stvoren samo za šverc droge i razjedinjavanje Bošnjaka rasipanjem glasova. Pored NiP-a nam ne trebaju ni çètnici, ni Karadžić ni Mladić.
Pa neka SDA podrzi Grujicica kao i dosad. Pa citavo podrinje zna sta se desavalo iza zastora za nekoliko freza i donacija.
Kreteni izdajnički
Trojka izlazi sa kandidatom kojeg nisu usaglasile sve probosanske stranke i ruši priliku da se iskoristi što će Mladen i SNSD ići sa dva srpska kandidata. Valjda se prvo svi dogovore pa idu sa jednom kandidatom. SDP po rezultatima sa predh.izbora ne zaslužuje predvođenje, radi zdaju kao i mnogu puta do sada. Sjetimo se onih SDP izdajnika u Srebrenici.
Znaci jedinstvo probosanskih stranaka je neophodno ali kandidat mora biti iz SDA? Imala je SDA kandidate zadnjih 30 godina, nek' sad neko drugi pokusa, a i na kraju krajeva opozicija su.
Ne mora. Nakon prošlog vala izdaja može biti iz DFa, ali iz izdajničke trojke ne može.
🥪
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je ovo po dafultu svi celavi bradice mumini jal sdp jal sda😂
Šta će nama neprijatelji kad imamo sdp, nip i nasu stranku…
Vjerujem da u buducnosti nacelnik Srebrenice od Bosnjaka jedino Dzevad Galijasevic ima sansu. RS je pomogla Vucicu u izborima a ovaj ce znati to vratiti glasovima iz Srbije.
dajte jednog kandidata brate baaaaaa
Bošnjaci u manjim mjestima četniteta se moraju ujediniti i staviti lične interese sa strane.
U Bosni, baviti se politikom i truditi se da narodu bude bolje. A patiti za nekim prošlim vremenima kada je taj isti narod bio narod trećeg reda, je bolesno i licemjerno. SDP BiH je najogavniji oblik komunističkog bolesnog sistema. Čak niti u Sjevernoj Koreji u svojim glavama ne zamišljaju komunizam kako ga prizivaju ove budale.
VI TREBATE IMATI KANTIDATA SRBA!!!! izdajnici bOsnjackog naroda, ponizili ste bOsnjacki narod time sto ste pristali na blokiranje ustava na jedan dan kako Bosnjak ne bi imao pravo glasa dok hrvati i srbi nisu pristali na to da se njihov glas ne pika!!!!!! PONIZILI STE NAS!!!!
Muhemede prije nego prihvatis kandidaturu posavjetuj se sa nekim imamo pa cuj sta znaci biti u dzematu a ponarocito u Srebrenici. Ne pristaj da slusas sta ti se servira
Samo rasipaj glasove. U Janji, gdje su Bosnjaci apsolutna vecina NIP je kandidovo svoju listu mimo zajednicke. Na kraju u savjet Mjesne zajednice Janja uslo 9 srba i 1 Bosnjak. Ljudi u Janji nakon toga pokusali su da se ujedine, politicki predstavnici su se pomirili i dogovorili zajednicku listu na lokalnim izborima. Konakovic licno je dosao u Janju, naredio odvojenu listu NiP i Trojke, te ponovo pokvario odnose medju ljudima.
U Ugljeviku NiP radi isto. Spram broja Bosnjaci mogu izglasati jednog delegata u skupstinu opstine. NiP ide sa odvojenom listom i na kraju nece biti nijedan.
VI TREBATE IMATI KANTIDATA SRBA!!!! izdajnici bOsnjackog naroda, ponizili ste bOsnjacki narod time sto ste pristali na blokiranje ustava na jedan dan kako Bosnjak ne bi imao pravo glasa dok hrvati i srbi nisu pristali na to da se njihov glas ne pika!!!!!! PONIZILI STE NAS!!!!