Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO SDA I NJIHOV PRIJEDLOG, TROJKAŠIMA NIJE VAŽNO ŠTO SRBIMA DONOSE POBJEDU, NARKO TROJKA NE ZASLUŽUJE DA IKO ZA NJIH GLASA
Ja ne znam msm znam da si bot i da radis preko sda za 1000 markica,ali i oni su to isto radili 30 godina i gore stvari
U Srebrenici i Podrinju dje 90% Bošnjaka glasa za sda,sa ovakom glupom idejom samo nip može doći,ili je glupa ili namjerna u dogovoru sa nekim
Srebrenica mora biti izuzetak nekakvog stranackog pitanja. Moramo se sloziti za jednog bosnjaka.
Ovo je formula Trojke za predaju svih funkcija Srbima i Hrvatima. Nesloga, narcisoidnost i patološka mržnja prema SDA, za koju ni ja nisam, ali mora postojati crvena linija kada je u pitanju interes Bošnjaka i države. Srbi i Hrvati sjedi i nađu kompromis za ključne nacionalne stvari, Bošnjaci sve rade suprotno i sinoć smo vidjeli gdje se nalaze.
Ovo je primjer zbog čega Čović sa 12 posto Hrvata upravlja državom
Gledaju ovih bolesnika, Srbi jedinstveni a Bošnje svaki na svoju stranu i 8 godina čovjek koji negira genocid i veliča ratne zločince sjedi u fotelji gradonačelnika Srebrenice.
Kartelasima nikada ne treba dati podrsku jer samo rade za Kartel a ne drzavu i narod
jel i ovaj Mlatio pare od Projekata sa Okericem !
Ovi poludjeli od pohlepe
Majku im pohlepnu
"Sjedi đesi ni za đesi nisi "!?
Zasto bi iko podrzao trojkaski, ozdajnicki isprdak
Koji smo mi mazohisti. To nema nigdje na svijetu
Podrška za Muhameda Avdića! U pravu je, SDA i SBIH moraju dati podršku zajedničkom kandidatu u Srebrenici koja je nulta tačka svih Bošnjaka. Ne igrajte se politike sada već pokažite zajedništvo, makar na ovom primjeru. Fejziću, ne čini to, pomjeri se i podrži ovog momka koji vrijedi!
od Trojkasa nemi veci Neprijatelja za ovu Drzavu
Budala vidi da je ovo smišljeno da opet bude Grujičić. Svaka čast probosanske stranke pravo branite Srebrenicu.
velika sramota ako ga ne podrze, pa opet chetnik bude vodio grad!
znaci bolje da bude opet cheto nego ne sda lik ?