Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška je bla što si uopšte savjetnik. Dezerter ne može biti savjetnik. Ali ovdje je sve moguće pa i to da dezerter bude savjetnik Zlatnom ljiljanu!
BRAVO!
Galic jos uvijek clan HDZ-a, Veliki vodja se nije ogradio od njega, dokaz o kakvoj kriminalnoj stranci se radi. Bravo Komsicu, mozda za neke nisi legitiman, ali nisu ni oni legalisti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo za Željka i za tebe. Dobro si ovo dogovorio sa Željkom. Ništa ne radite četiri godine, pa valja malo narodu baciti prašinu u oči
Zlatni ljiljan smjenio dezertera.
Fazla ja neupotrebljivi para7it i čisti mediokritet koji gleda da sjedi na budžetskoj sisi. Prvo preko veze došao biti savjetnik bivšem mli#avom ministru odbrane Podžiću, a onda preko zajedničkog prijatelja kod Željke u kabinet.
A nama bilo puno srce kad si pjevao na Evroviziji. Ima li iko pošten u Sarajevu ?
Za ovo vas ne može ništa oprati mi tebe ni sad već bivšeg ti šefa
Ako si je opalio od mene imaš oprost
Fazla je rođak bivšoj direktorici jednog doma zdravlja koja je također poznata po krađi i štelama. Kad je sudstvo iza tebe može se raditi šta se hoće.. Bože sačuvaj!
Kakav glup potez ali bas glup
Cuj kao posten,podnosi ostavku,a dobio nogu prije toga.
Sad trebaju ovi što se slikaju sa Fadilom da daju moralne ostavke
Nemoj da poredis Fadila sa ovim dezerterom, ni u ludilu...
Sad trebaju ovi što se slikaju sa Fadilom da daju moralne ostavke
E sad ćeš pjevati "sva bol svijeta"... Fotkaš se sa bjeguncem koja je prevarila i uradila onakve stvari, a radiš kao savjetnik u državnoj službi... Jel moguće da si toliko g.... ???
Čuj daje ostavku a već otpušten.
nigdje ti nisi bio savjetnik ,samo si primao platu ,što si sjedio u jednoj sarajevskoj kafani cijeli dan
Sva bol svijeta, je noćas u Bosni. ma ostani ba Fazla, boli te briga ba šta drugi govore. Nema veze pto si godinama moralisao trojci o državi .
Tolike nekretnine u HR pa tko je lud od čega od plate dajte molim vas e Gospodo zbog takvih nam omladina i odlazi kad vide da se ljudi bogate na kriminalu i neodgovaraju