Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ove plakate po RS-u na kojima piše....'Mi nismo genocidan narod'. Koliko čujem i vidim izgleda da ih samo Vučić i Dodik ubjeđuju da jesu. Potrošiše tolike pare da dokažu su svi isti kao i presuđeni ratni zločinci.
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno
Sta kaze Covic za ovu rezoluciju? Sakrio se u misju rupu.....a on je glavni razarac BIH pisle Dodika. Hocel odvest hrvatske generale na proslavu RS?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ziv je
ja na šta liči lik vela havle
Obrisan mi top komentar gdje sam samo rekao cinjenicu da je ovaj pronevjerio i prokockao milione i da mu je mama dobila ulicu u Sarajevu jer je pila kafe sa Izetbegovićima. Gdje je tu neistina i vulgarnost vrijedna brisanja?
Kako je taj covjek zivio dok je unas rato bilo 😊 U slijedecem zivotu zelim biti Sacirbey 😎
Ovog su nam onda poslali da sve pokvari. i onda su ga uklonili i nagradili u Americi.
Nismo napravili genocid ali opet ćemo ako dođe do rata
Vidi ovog truhle što je prošao paralajući engleski jezik .To ti više nije HIT.
Ovog su nam onda poslali da sve pokvari. i onda su ga uklonili i nagradili u Americi. On je Amerikanac prije svega.
Ovaj je krao sakom i kapom donacije
Gdje ovog kleptomanskog kriminalca iskopaše, samo je još on falio?!
oooo lamse...šta je bilo nisi dovoljno para opljačkao pa ti usfalilo....
Ooooo Hadzi Uzimaga pa gdje si ti?
Bosnjo a kocka pravi primjer islamskih vrijednosti
Gdje ti je tetka, kako je ona!!??? Hoće li dobiti i ona ulicu u Sarajevu!!???
Traži te Lagumdžija, smiješ li doći u Sarajevo!!!???
Odakle ova lopina ispliva???
Oni sami znaju da je Sistem pocinio Zlocin Genocid.To nisu mogle nikave ne organizovane Horde pojedinci.Sistem je i Presudjen.Vojska policija Politicko rukovodstvo.Tajne sluzbe Srbije Stanisic, Simatovic..gdje se decitno presudjuje umjesanost Srbije, koja je preko tajne sluzbe slala odrede smrti ,Koljace ,dobro nauoruzane za pokolj zlocin Genocid.Otud i strah Srbije od cinjenica istine.