Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba otići na poljine pa paliti one "vikendice" političara ne državno blago...
Laki....nek me tvoja stara poljubi u moje korisničko ime ...seljačiću mali,nauči pisati gramatički
Karali ti fahro i dodo staru do besvijesti, pičiću mali....ko da gledam da si čkapi...znaš srat' po forumima a uživo te karaju ko ti staru.i dok čitaš komentar pišaš se od straha,,hajd dosta,da ti srce ne iskoči...dobit ćeš knedlu u grlu...pičiću jedan
šuti i trpi, glupi čovječe!
Jeli ovaj Mujkic prosle godine prizivao Ukrajinsku scenarijo za BiH??
Rezultat protesta još jača SDA. Predstava za budale.
Koja demagogija majko moja.Pa ovi vladaju vise od dvadest godina a stanje sve gore i gore.
Nikad vise na proteste izaci necu iz razloga sto necu da me, ovi sto hoce mirne (demokratske) proteste, nazivaju klosarom bagrom itd... Eto vama vasih mirnih protesta i urodice vam plodom ali 2515 godine. Dobro jedan momak na komentari iznad rece: Rezultat protesta je pbojeda nacionalista. Fasisti doveli ste ih na vlast opet po sistemu "neka njega on je nas", pa nek vam taj vas dadne posao, sigurnost i sve ostalo.
http://youtu.be/LPz-wzjoNEU
...gledali ste i previše holivudskih sranja pa glupo pomislili da će te svi bit "gornji" u kapitalizmu...to je ona 1990-a kad ste prodali svoju budućnost za mit nacije / vjere i sliku sopstvene stražnjice u vili i mečki...danas, globalne su okolnosti takve da vam više ni rahmetli tito, da ustane sa 4 armije NOVJ nebi bio u stanju vratiti socijalnu državu.
opet rahmetlija?
...rahmetlija ti je babu opsimenio i iz vukoj­ebine ga na novi asfalt svukao...budala je i bio mileći od govana načinit ljude...sad se šikaj kokardom i dražom i gledaj kako ćeš od 1 do 1 sastavit.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Nema Bosne dok se svi njeni narodi ne ujedine s istim ciljem. Moramo jedni drugima dati šansu, zaboraviti prošlost, jer nas jedino to vraća sto godina unazad, a političke elite, i bošnjačke, i srpske, i hrvatske, to koriste da se bogate preko naših leđa. Mislim, neka postoji i RS i Federacija, i kantoni ako su funkcionalni ali fakat su totalno truhle i ogrizle u kriminalnom vodstvu. Neka niko ne kaže da mu je dobro ovako, laže, progutati nacionalni ponos i suočiti se s realnošću. Ljudi moji, hajde da konačno stvaramo državu u kojoj će nam svima biti lijepo, radi naše djece i njihove budućnosti. :(
@Kenny, to je to. Moramo prestati da ih slušamo, i da počnemo da se poštujemo i cijenimo, da se ne prozivamo po portalima, da se javno podržimo, mislim da bi nam se cijela vlast totalno us.rala od straha. :) E to bi bio dan...
Pa hajde malo prosejtate do Banjaluke da vidimo smije li se tamo protestovat
Tamo vlada apsolutni, totalitaristicki rezim.. ako nista treba se izboriti da u federaciji bude bolje... ako u rs.u nece promjene neka ih u srednjem vijeku
nismo mi za proteste već bi trebali napravit jedan kolektivni štrajk jedno sedmicu niko ništa da ne radi tu bi nam se i puno političara pridruzilo :)))
Niste niste, jer kad je SDA na vlasti manji ste od makovog zrna.
Jedini razlogproslogodisnjih protesta jest sto je SDP bio na vlasti. Nikad vi necete smjeti dici glas protiv SDA. Vas je Vas otac nacije opljackao, pretvorio u robove, napravio fukare od svih vas, nove evropke Rome ali nikad, nikad necete smjeti dici ruku na njega. Jer ste pored svega toliko glupi da nikad za svog zivota necete skontati da ste takvom odlukom sami unistili svoje zivote. Ovi protesti ce se ponoviti tek kad SDP ponovo dodje na vlast.
Jeli to u posljednje 4 godine SDP ukrao 550 miliona KM, svi funkcioneri, ministri, clanovi SDP-a i simpatizeri? Evo Lipovaca ukrao nesto od miliona KM, Haj nam saberi koj koji milion, kad vec tako optuzujes? Bolesno.
Nema od nas nista.Mi smo i kao narod i kao drustvo totalno propali.Ceka se da samo jos i fizicki izumremo.Mislim da je SDA zajedno sa SDP-om i slicnima zabetonirala stanje letargije i ravnodusnosti tako da ce se placka, nemoral i lopovluk nastaviti i u narednom periodu.Mislim da ovoj spirali zla nema kraja do sudnjeg dana.
Nije fo, nego ne smijes protiv SDA ni pisnuti javno. A i gdje bi kad bi time udario i na svoje roditelje. Zato pusti suplju.
Vama nema spasa, svih 97% Bosnjaka, Srba i Hrvata su bolesnici i zaludjenici. A SDA je kao prevjenac prva u vasem ludilu i zato je uvjek treba prvu i spomenuti. Vasim mukama nikad nece doci kraj i dojadili ste svima sa vasim kukanjem i prenemaganjem.
Problem u BiH je sto nema iskrenog dogovora izmedju svih u BiH, i od te cinjenice krecu svi problemi, to daje hranu nacionalistima da nas strase jedne drugima za svoju korist
Ma ja ba, ljevica nam još treba. Mrš stoko komunistička!
Kako su komunisti stoka kad su ti upravo oni omogulici da ne zivis ko hajvan?
SBB maslo