Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocit primjer ratnog profitera. Fuj, gadis mi se
Skloni se više babetino jedna!
Čuj poturili. Haman Munira hanuma, koji su to poturivači što poturaju
Munira olosu, j*bem ti unuku Saru 🤗 smradovi, skrnavite realne i prave ljudske patnje i boli, samo su vam pare u glavi sjeme vam se zatrlo!
Monika je i zvanično delegat SDFA KARTELA😆😅
Čudna neka baba ova Munira ... K'o VEGETA je, u sve se miješa ...
Tragedija koja je zadesila ove zene politizuje se godinama u sda svrhe, to je javna tajna, udruzenje koje po nalogu sda daje svoje misljenje i komentare o svemu i svacemu ali za divno cudo nikada komentara o respiratorima, diplomama i drugim sda kriminalima. sto je direktan i konkretan atak na bosnjake i Bosnu.
Da si malo pametnija nebi nam trebali ni jednu ni drugi sve se vrti oko jedne stvari vec 30 i kusur godina nikad napredka
Kažem ja upregnuo šef žive i mrtve nema to obraza ni casti pa ni u svetome mjesecu Ramazanu a o tebi Munira sudrzati cu se komentara u ovome mjesecu...
Svi Srebreničani sa kim sam 10 riječi progovorio niko o toj ženi nema lijepo mišljenje kao i o Naseru Oriću
Nema gorih od tebe i takvih kao sto si ti!!!
Da nije bilo Hrvatske vojske i HVO-a, ne bi bilo vojne operacije Oluje a samim time ni slobode za Bihać i okolicu. Živi sam svjedok toga.
kako te nije sramota
Hrvatski vojnik je veći zločinac od nizozemskog vojnika
Opet ova baba nesta vazi
Mora neko doći . Vi se oparili pa ništa vam ne godi
Za Muniru je Kolinda bila kraljica Balkana dok je HDZ bio u koaliciji sa SDAom. SRAMOTA SREBRENICE I CIJELE BOSNE