Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uživaj Blek!
Mi brđane nismo stedili. Odmah bacali lavovima u Pionirskoj. Da se ne razmnozavate . Posto je kod Milojka zabiljezen ogroman broj međuporodicnog parenja. Sto dolazi do stvaranje mentalno uskracenih malih Milojka
Blek je lafcina, koliko je brat lajao na pitare kad su dolazili na derbi
Vecina ovih pasa je darovana od strane njemacke policije.Oni koji nisu prosli sve zdravstvene uslove bivaju donirani ovakvim siromasnim zemljama, kojima su ite kako dobrodosli.Jedino sto bi ih trebali nazivati: Leponex, Lexilium, Apaurin....
Gdje su ove cuke u kafićima, restoranima, skupovima, koncertima dubioze, ja ih ne viđoh a ljudi se pucaju spidom na svakom koraku.
Ko da gledam imace minimalnu penziju
Prelijep pas
Sretno Blek!
Lijep!
@ katalizator mjesas babe i zabe.Kakve veze ima tekst o policijski vrhunsko obucenom psu sa bilo cijom diplomom.Nekada je bolje nista,nego svasta napisati.
Koja je penzija?Minimalna garant.Već vidim da mu nije uplaćivan dio staža i da će ga zeznuti za neki papir.
ime Blek ,prezime Dog xD
Dobro mu ime Andrić ga ne bi boljeg smislio