Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saliha za predsjednika .
Jbte covjek kaze istinu i kazne ga.
Oko ovoga treba rat da izbije. To je toliko opasno da treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba li su da ga kazne jer je uvredio krme !
Kim jung up na aparatima
Salih vazda mangup bio
Nije kazna zbog vrijedjanja Dodika nego zbog vrijedjanja krmka.
Šta je pogriješio?!
A genocidaši se šeću slobodni
No nevejerojatno je kakva promena se desava na Balkanu prema Srbiji. Skoro im se sve daje, ali sve i RS, i CG i Sjever Kosova. Da ne povjeruse. Neki novi deal se napravio i pustise im V Srbiju na nase oci. Postase skoro totalni (sem Oluje) pobjedinici a nismo se ni okrenuli. Neverjerojatno.
Nek javi racun da mu platimo kaznu
Je li onda i ovo prijetnja i ugrožavanje sigurnosti? Mater vam svima....ne poznajem. Sviju ću vas izudarat....elja odbraniti... HAAHHAHAHAHA
Naravno da je radikalni krmak debeli i podbuhli
Da to kaze srbin nikakav problem,evo ja cu doci tamo i to isto reci
Hoćete reći da tamo u onom, kao što član predsjedništva iz reda srpskog naroda u Doboju na mostu skoro izjavi, uređenom dijelu BiH, žandari idi i kažnjavaju narod zbog nečega što se u kafani uz hladno pivo, kolu ili kafu, u opuštenoj kafanskoj atmosferi ružno kaže o političarima, javnim ličnostima čija se mjesečna primanja bez dodataka krecu oko 5.000, plus firme na tuđe ime, namještanje tendera,..E zaista se radi u uređenom dijelu države u kojem vlada red i zakon.
Odštetu dati krmku zbog usporedbe sa dodikom
Huda Nikola se uznemirio, dusha slatka
Uvijek je istina boljela
Jok eto nije