Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih j3b3 kad ne čitaju. Svaka banka kod izdavanja kartice izda i upozorenje da se broj kartice, datum važenja i CVV kod nikome ne daju.
Pa kako mislis platiti recimo kod amazona ako ne zelis dati broj kartice, datum i cvv :D? Jesi ti ikad narucivao online? Kad narucujes online ako placas kreditnom, sve te podatke moras dati! Kad narucujes online, prvo istrazis jel stranica sa koje narucujes pouzdana, ako nigdje nema traga i preporuka, onda ne narucujes tu...
Nije isto upisati podatke u provjeren i siguran sistem s duplom autentifikacijom i poslati podatke nepoznatoj osobi putem FB messengera
Otkrili vatru
Dobro jutro MUP rs. Ovo postoji godinama
Šta ćeš kad ljudi nemaju pojma i kucaju svoju karticu na najofirnijim stranicama,moraju se malo edukovati i naučiti :D
Ja sam od punca svog koji je ujedno i policijski službenik čuo priču o tipu koji je na OLX-u slikao kreditnu karticu čovjeku i još mu PIN poslao da se ovaj naplati u visini prodajne cijene kupljene robe hehe Dalje ne moram pisati šta se dogodilo. Takve g**pe osobe dođu onda da traže pomoć.
Svaka skola se placa oa tako i ova
zar imaju od čega da kupuju