Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osumljiceni je drzavljanin BiH , zrtve su drzavljani BiH . Zlocin se desio na teritorije BiH . Sta Srbija ima sa tim ?
Novak Djukic osudjen za ubistvo 71 djeteta na Kapiji slobodno hoda i prima penziju od genocidne Srbije. Nema goreg i poganijeg naroda na planeti od vlaha
Sta da ocekujes od agresora, i genocidnog naroda?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo je dokaz da Bosnjaci nemaju drzavu. Srbi hapse Bosnjake na granici, a kad je zadnji put neki Srbin uhapsen? Ne bi niko ni odgovarao da ne bi Haga, ovi nasi domaci majmuni samo gledaju imal gdje koja hiljadica da se ukrade da se kupi novo auto, ljubavnici nakit... A drzava je dobra samo kad se legne i uhljebi na budzet.
Ma dobro, to za ostrvo, ne bih bas rekao. Muslimani su vise arhipelag na Balkanu. A to sto njemacki politicari ne znaju razlikovati naciju od etnicke grupe, a kamoli razliku izmedju etnicke grupe i vjerskog opredjeljenja, to je njihov problem.
E jadnice jadni, sta ti je trebalo da ides u tu jadnu i zalosnu zemlju zvana Srbija.
Samo hapsiti i slati u mardelju
Dokaz da je kučka srbija učestvovala u agresiji na BiH.........
Što volim ove "hrabre". Zna da će ga uhapsiti i svedno on frajer ide u Srbiju. Ajde sad u prdekanu.
Ko će sad na vakcinu?
Mater vam jebem. Srbija puna ratnih zlocinaca.
Pustice ga u roku od par dana 100%...😂😂😘
A JESTE IH ZVIZDIC RAZVALIO! SRAMOTA, PA U AUSTROUGARSKOJ SU BILI GRKOPRAVOSLAVCI, A NE POSRBICE! KAZU DA SU SE POSRBILI I POHRVATILI EA VRECE ZITA! https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/215286/denis_zvizdic_argumentima_demolirao_milorada_dodika_najbrutalniji_ekonomski_genocid_nad_bosnjacima_je_izvrsen_u_kraljevini_jugoslaviji_u_periodu_1918_1941.html
s kurvom u luvru
Sa kurvom u Luvru Nikad me nećete vidjeti nikad sa kurvom u Luvru
Pari' (Pari'), bebo, ko te vodio u Pari'? (U Pari') Oko mene pola mojih vari Moje zlato žuto kao kari
Mesec mlad, duga noć, a ja sav limitiran
napravite i vi spisak svih srbijanaca koji su bar jednom prešli granicu i raspišite potjernice?
Nije Gorazde u Srbiji !