Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vozila nisu ratna vec policijska i sluze recimo protiv demonstranata, za racije sl, tj protiv obicnih gradjana.....bez veze neki likuju. Ovakva sredstva se pretezno koriste u borbi protiv kriminala ali i u osiguranju vlasti...cesto one autoritarne od nezadovoljstva gradjana
Pa očito da o ratu pišu likovi koji su rat gledali samo na filmovima. Ovo je vozilo u ratu potpuno neupotrebljivo. Ovo može da se koristi samo protiv nenaoružanih demonstranata. Pitanje za proizvođača jesu li mu gume otporne na kalibar 7,62 mm ili na protivpješadijsku minu, a za protivtenkovske mine neću ni da pitam. Vijek ovog vozila u ratu je 5 minuta.
je li ovo vojno ili policijsko vozilo
Podržavam. Da bar naše pare budu od neke koristi
Ako mislite da ovo brani drzavu, JOK! Bolje 100 automatskih pusaka nego ovo...
Tako treba, penicilin za đikane
samo neka je bolje od onih motokultivatora Vihor i Despot
Zašto se ovoliko forsira ova vijest pogotovo iz medija sa sjedištem u FBiH? Svaka čast za TK, treba ganjat i kakav helikopter za MUP ili CZ
@DhartRehvan izmedj
@gvardijan @ DhartRehvan izmedju ostalog helikopteri trebaju da se gase pozari u FBiH a ne da svaki put kada se nesto zapali moramo moliti Dodika,Milanovica i sl. da nam ustupe svoje.Eto to je samo jedan argument a naravno.ima ih jos.
Puno troše ova vozila
Ja ovo gledam kao vrhunsku zastitu na radu, ko obavlja policijski posao najbolje zna sa cime se suocava, tu su dileri, babadahije, sverceri, auto mafija itd, da su Davor i Adis bili u ovom vozilu prilikom patroliranja, dsnas bi bili zivi i zdravi, i u tom smislu podrzavam.nabavku za sve policijske snage u BiH.
Uredu sve, gdje nađoste kao Ukrainska vojska, ne treba da budemo kao oni.
To su vozila,a ne neki od otpada sto su navareni
Ovaj mladi momak, premijer TK je nešto najbolje što se moglo desiti u Tuzli.
E ovo je oklooni vozilo pravo, a ne one limene kante iz rs
Malo je koliko nam ljepi susjedi ulazu u vojsku ....mora to desetorostruko vise