Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad prosrpske stranke SDP,NiP i NS vladaju u KS. Sta ce oni finansirat Institu za istrazivanje zlocina? Apsurdno da od prosprski stranaka trazite to.
Nek ima para za .....oni su prioritet i nek se parade prve i to ko fol 'ponosa'.
Trojka, SDA, DF, SBiH svi ste za ovo krivi! Svi ste vi isti, samo vas fotelje, moc i neki navodni ugled u drustvu tj. da vas ljudi vuku za rukav bitni! Svi ste skloni nepotizmu, korupciji i zanemarivanju javnog interesa. Izmedju vas svih su minimalne razlike!
Ono kad Trojkin bot shvati da je Trojka uprskala bas sve,pa hoce da bar izjednaci sve,iako mu je jasno da je Trojka gora od SDA,a pogotovo od DF-a 100x.
Dobro je da si prepoznao da si Trojkin bot, da se i to izllject!
Tuga.
Jos jedan dokaz ko je Trojka.Svim silama se trude da zatvore ovaj institut.Forto je imao para za firmu svog taje,ali za institut za istrazivanje zlocina protiv covjecnosti nije imao.