Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je narod kako treba A NIJE svi bi mi trebali stati uz ovog covjeka, svi na ulice i smaknut one neradnike u sudu jer ako vako njemu mogu radit onda i nama svima. ZATO se to tice i nas i nase djece. probajte skontat kako bi vama bilo da vam je ova muka. da policija i sud kriju ubice vaseg djeteta. kako bi bilo? ali izgleda samo malo ljudi ovo tice i zato NISTE zasluzili bolji sistem. PODRSKA ovom covjeku. ako bog da dobices ti ovu bitku jer pravda mora pobjediti.
SVE JE OVO IZ SDA KUHINJE
Ko kaže da pravosuđe ne radi? Vidite da radi kad hoće. Ne radi samo kad neće. A neće kad im ne odgovara. Jednostavno.
Sram i stid bilo svakog ko od ubitstva nevinog rahmetli Dženana zarad niskih i haram političkih poena od ovakvog slučaja pravi spletke i jeftino politikanstvo,prije svih tu mislim na ovog razbojnika konakovića koji je zarad politike na najbesramniji način iskoristio porodicu rahmetli Dženana Memića.Šta sve nije obećao a nije ni prstom mrdnuo da se riješi ovaj slučaj klasičnog ubitstva.
SDA fasisti, izdajnici, proklet bio ko za njih (SDA, hdz snsd sds) glasa
SRAMOTA,NEKA SE STIDE SVI KOJI SE OVAKO JADNO I BIJEDNO ODNOSE SPRAM OVE HRABRE PORODICE!!
Seb J 23/4_8990/ R-23. S■■t
Ovaj čovjek bije bitku svih nas, sve ovo bih se i nama desilo, samo je pitanje koliko bih izdržali. Podrška porodici. SDA je zlo Memić#PravdazaDženana
12 45 98 0 0. 0- NAR / 23_34.
@RepublikaBiH2 Ja nisam politicar, niti sam strancki CoJK ;) Samnom mozes samo na sake, ako se smatras takvom osobom ;) ...MI dolazimo po vas, kada kazem MI, mislim na sve SLOBODNE LJUDE, kada kazem krece iz Tuzle, onda znaj da krece iz Tuzle!Nemam nikakvu materijalnu niti drugu odgovornost, osim prema ljudima koji me okruzuju i kojih ce biti GRO kada krene...cekaj me, NADAM SE DA HOCES! :))))Bujrum ako ti pase, mozes sutra na kafu ti solo!Da makar jedan fajt preko klixa bude realizovan.
@seoskavaralicaFADILi imas podršku od mene kad bude trebalo reci. Nisam iz tuzle ali cu vrlo rado doci i podržati svakoga tko je protiv NARODNOG HARAČA I ZULUMA (nepravde) NAD ISTIM
fujjjjj
@seoskavaralicaFADILi : bujrum, cekam te, ja bas volim samaratti te komunjare iz Tuzle, znaju oni kakve su batinee dobili u seheru, samo sto si ti mis i ne smijes dalje od Ilijasa doci. Mi vas ocekujemo i ne bojimo se nikoga od vas, samo se Boga mi bojimo i nikoga vise. SDA ce vas opet poderati u Novembru, pa ces onda posle 6 mjeseci bolovati i zaliti, te lagati kao fol da su glasovi pokradeni, a koji realno nikada ni ne dobijete od Bosnjaka. Bujrum, sa zadovoljstvom te cekam.
ubice na vlasti su se toliko osilili misle da su toliko jaki da im ni bog nista ne moze toliko idu sa ponizavanjem naroda da me ne bi iznenadilo da i rahmetli dzenanu ne posalju poziv ili kaznu boze mi oprosti ali ja koliko znam da alah dragi kaznu posalje kad je najsladje
Ovo je užas i zastrašivanje samo zato što je neko tom policajcu dao ovlasti - a ne postoji nikakav kriteriji u kod prijema policijskih službenika da su pošteni, morali... nego nek je podoban
Kakav smo mi samo olos od naroda...sve je ovo dobro sto nam se desava kakvi smo!!! Ako nema pravde na ovome svijetu bit ce na drugom sigurno. Sabur roditeljima!
jes dosadan ovaj, kao ubio mu neko sina, a nece da kaze sta je motiv bio, a mozda je bila droga ili tako nesto, ako je to uopste i bilo.
STA KAYE ZENA OSULTANA NAOVO