Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murize ljudino !
Vidim da raja kliče Gordani Tadić, aferim ti je Murize. Nadam se da ćeš hajrovati nešto vrijednije od skupštinske stolice iz ovoga.
A zasto se pale SDA botovi na ovu vijest? Je li to Budnjo sendvica napravio, sta li? Stvarno njihovu aktivnost na ovom slucaju ne razumijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ti si ponos Bosne i Hercegovine ljudino
da li da vjerujemo ovom hrabrom covjeku...ili sebijinim pudlicama iz stranke...koji tvrde da je ravaku imala amneziju...
SDA botovi se upalili u komentarima sve je jasno ko dan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja je to organizovana mafija u vrhu države, fuj, želimo dug život ovom ocu da istjera pravdu i stoku dovede na sud, mada djete ne može vratiti, nedaj bože nikome a bol je još jača zbog nepravde, tajkuni misle prarama i to ko zna kako stečenim, otimanjem državne imovine, da narodom upravlja, ma sve hapsi,
BRAVO MURIZE, BRAVO ARIJANA TAKO SE BORI ZA ISTINU I PRAVDU, HEROJI STE ❤️❤️❤️👍👍👍
Ovaj čovjek je pravi borac. Svima je jasno da je potpuno iskren u svojoj borbi i naumu! Izdrži ljudino!
Sad će se kobili vratiti sjećanje. Babo priča jedno, ona će drugo i tu im je kraj. Samo me još zanima koja budaletina nju oženi?? Kad se ona uspjela udati, nijedna cura ostati neudata neće.
Baš tako!
Meni ona nije loša, ko treba
Muriz Memic i Ifet Feraget zasluzuju spomenik u ovoj ussranoj drzavi. Spomenik hrabrosti, neustrashivosti, istrajnosti, strpljenju i nepokolebljivoj borbi za pravdu i istinu protiv bagre i mafije na vlasti koja nam svima sudbinu kroji! Ako iko treba da bude nazvan istinskim herojima u miru, tu titulu trebaju da dobiju njih obojica, bez konkurencije.
Kakva je ovo ljudska gromada, kad bi i kad ja poludio i uzeo stvar u svoje ruke. Kapa dole za jednog gospodina.
Ovaj čovjek je živa stijena! Svaka čast na zdravom razumu i snazi Murize! Do pravde čistog obraza i neokaljanih ruku!!!
Pravda za Dzenana
Pored sveg kriminala, mnoštva afera i procesiranja samo navodnih bošnjačkih (ne i sh) ratnih zločinaca - G. Tadić je dobro skontala igru: budi nagodna FGR i AVAZ raji oko efemernog slučaja Memić i onda si trajno amnestirana od totalnog namjernog urušavanja cijelog pravosuđa.
Bravo Murize ljudino. Nas 3.5 miliona nije bilo u stanju uraditi ono sto si ti sam uradio. Sahranjujes polako trulez u ovoj raspaloj drzavi. Da je ovoj jadnoj Bosni jos koji takav covjek sa tolikim srcem, gdje bi nam kraj bio...
Hrabrost i upornost Muriza Memica je napokon urodila plodom.Svi smo mi znali da on govori istinu,ali oni koji nas godinama kradu,sad nas i ubijaju,a onda njihove korumpirane sudije kao Dalida Burzic sakriju tu istinu.
Familiji Memić zelim svako dobro i punu podršku borbi protiv kriminala i korupcije. Da se rasvijetli ubistvo i uskoro nadju mir sa pobjedom nad otpadom čovječanstvim.
Murize odakle ćeš platiti silne odštete kada ti svi ovi nevino proganjani i pritvoreni slože jednu kontratužbu
Muriz ima raju oko sebe koja će ako tako bude skupit lovu da su milioni u pitanju. A neće, ne sekiraj se.
Šta ćete vi kad vam skinu Baketa i Sebiju. Ko će vas plaćati?
Murise dragi, da ti dragi Allah podari snagu da istrajes do kraja, a ova glupaca Alisa, neka je bude stid Boga i naroda.
Kamen bi pukao i zaplakao