Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo snage i sabura ovaj čovjek ima...
Država u kojoj moraš dokazivati da nestanak struje ne znači brisanje podataka.
Jedino ne mogu da shvatam momka koji je ozenio Alisu??? Ozeniti nekog ko je pod istragom za ubistvo, koji je to IQ jbt koke.
Pi pacenik eto sta je u pitanju. Radodajka.
Godinama govoris da znas ko je ubica. Pa daj imena! Sta cekas! Zasto ne objavis imena! I cemu je problem!
Godinama govoris da znas ko je ubica. Pa daj imena! Sta cekas! Zasto ne objavis imena! I cemu je problem!
Kad će prestati tvoja Amnezija Murize?
Muriz sad ima povjerenje u rad suda, a kad sud oslobodi ove ljude, onda su zavjerenici. Isto kao što je imao povjerenje u Branka Perića "Časnog i poštenog sudiju" kako je on kazao davno. Ifet Feraget standardno laže da mi "ne znamo šta je bilo na tim snimcima" iako su Admir Šalaka i Emir Mehmedagić, dva puta gledali taj snimak i svjedočili da na snimku nema ništa, i da je rezolucija ekstremno loša.
Jedini razlog zašto su taj snimak željeli izuzeti je zbog toga što je jedno auto (koje nema poveznicu uopće sa slučajem) ušlo u zabranu 100m od hotela, iako tom autu nisu mogli prepoznati marku i boju, opet radi loše rezolucije kamere. Ali bitno je da je Muriz Memić rekao da je "idiotski" iako mi se čini da su on i njegov branjenik Feraget jedini idioti ovdje, i lažovi, a presude će pokazati.
Ubistvo je pocinio otac ili neko bliznji u familiji ili je naruceno ubistvo. Alisinog oca nema u medijima cudno. Odmotace se klupko pa ce i ovi sto su pokusali sa saobracajom zaglaviti. A video nadzor da bas fali taj momenat pa mislim i da je nekom naivnom jasno o cemu se radi. I da kada se sve zavrsi teske robije trebaju biti. Murize uz tebe smo sam naprijed
Zna li se šta do kada našoj najpametnijoj zastupnici Arijani ističe mandat i zna li se šta oko daljnjeg uhljebljenja imenovane. Pitam za jarana interesuje ga nesto oko potencijalnog miraza.
Ja ne razumijem ovu Mutap, što jednostavno ne kaže šta se desilo, kako je bilo i ko je bio involviran. Kako joj nije dosta više povlačenja po sudu. Da je rekla odmah, i da je kriva, možda bi nešto odležala i do sada izašla. Ovako se samo i javnost i roditelji vuku i mrcvare, a i ona sama zajedno sa njima. Posebno jer ima dijete i muža. Zar želi da joj dijete kad naraste sve ovo gleda po internetu?
Jeste li se ikad zapitali da dotična možda nema više šta reći? Jeste li se ikad zapitali da žena, možda, nema nikakve veze sa tom kobnom noći? Šta ako je smrt Dženana samo jedna u nizu tipičnih nesreća koje se dešavaju u Sarajevu (kao što je nedavno smrt mlade doktorice Azre Spahić)? Samo dragi Bog zna šta se ovdje sve odvijalo ili još uvijek odvija.
Dugo sam podrzavao ovu borbu ali nazalost ovo je sve preraslo u nekakve politicke svrhe kako od strane Muriza a posebno od strane kcerke Arijane. Sva ta prica da se zna ubica a u isto vrijeme i sutnja o tome je nerazumna. Ako imas dokaze iznesi ih konacno. Ova medijska hajka nema smisla vise.
Ne može iznijeti imena, jer bi se time izgubila pravna osnova za traženje ubica, a potencijalni ubica bi onda samo napravio kontratužbu, a krivični proces bi se zaustavio i ne bi ga mogli optužiti.
Ne pratim borbu ovog čovjeka nakon tri puta tvrđenja da on zna ko je ubica,ali hoće da to obznani tužilaštvo,a tome ina par godina.
I dolazi se do zakljucka da BESA nije za dzabe. Nisu Albanci blesavi.
Sudija poznat po svojim odlukama iz drugih predmeta. Nesto se slabo spominje Sebija Izetbegovic u ovom slucaju a poznato je da je i ona bila upletena u ovaj slucaj.
bravo za borbu, nadam se da ce pravda pobijedit
Hajd ne seri više, i pusti sudstvo da radi svoj posao.
Memicu na kur.c si mi se popeo sa svojim petljanjima muljanjima i zavrsavanjima
Ljudino isprni to sto ti je u glavi i zavrsi vise sa ovim, opra nas na ruke.