Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
""Ne mora da znači da će se ljudi uvijek i u svemu slagati, sve je to normalan dio demokratskog procesa. Ali ono što mora biti sigurno jeste tolerancija, volja da saslušamo i čujemo jedni druge - sve kako bismo našli rješenje i otklonili brige jedni drugih."____ Samo što u praksi radite upravo suprotno - ne želite saslušati sve, i ne radite na otklanjanju brige svih, nego gurate narativ samo jedne strane.
Reci to mladima u u rsu. Prošlost se čuva zarad upravo fašističkih idiota iz rsa i uzp-a
Eto tvoj mladić iz maoče ima razmišljanje ispred vremena tolerantno
Reci to mladima u u rsu. Prošlost se čuva zarad upravo fašističkih idiota iz rsa i uzp-a
Za razliku od mladih u Sarajevu koje SDA i Željko Komšić filuju isključivo altruizmom, ljubavlju i toleranciji, samo eto, nemojte da Hrvati biraju sebi člana Predsjedništva, birajte vi da imamo dva, a oni ni jednog.
Nisu valjda jeli gore...