Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nista od toga, pisi propalo, nemoj narod zavravat, tako nam radite 30god. MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
Imena komsija imena.
E ba o porukama lik a onaj iz laktaša svaki dan ratnohuškačke…
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nastavak teksta iz naslova: ...ali će poslati samo one za koje mi odlučimo i koji ne rade kako mi igramo
Dok god kriminalci sjede na najvisim politickim pozicijama i konce vuku, nema od toga nista. Dokazi ce se ponovo zagubiti i nestati kao sto su se zagubili kada je kriminalac Covic i slicni njemu trebali da odu u zatvor. Duboko se nadam da se varam i da ce i nas jednom sunce obasjati bez clanaka u novinama o Bakiru, Covicu, Dodiku, .... itd. Malo cistog zraka ne bi nam skodilo.
Pobijedili ste kriminal i u Crnoj Gori, sad je red i na nas.
Ali bolje da da ih cuvamo pa da ucjenjujemo poslje. Fino reci da sa tim porukama ucjenjuješ Nikšića za Bosnaljek pa jadnik radi sve sta mu kažete. Čovjek javno kaže da se bave špijunažom i niko ništa. Baš me interesuje kako bi se Bosanac proveo u Americi ppslje ovakve izjave.
Pa objavite ih, predajte te poruke tužilaštvima? Svaki čovjek koji prikriva informacije i dokaze o kriminalnim djelima, bude uhapšen, a Američki ambasador tvrdi da ima milijarde dokaza, ali kao neće da kaže nikome.. Pa ove govore kao da mu je pisao Muriz Memić.
Vidimo da ste se potrbušili i smisljate nove fore protiv Bošnjaka. Šta ste smislili za 5. April?
Legendo imal ista protiv hdz-a ili su bezgrjesni
Pa šta čekate ???
potpuna kontrola
Mi se pravimo godinama da to neznamo
Nemoguće....Mi smo muslimani i kod nas je kriminal haram.Mora da su to ovi iz RSa i iz Širokog Brijega.
Smradu ! Ima li svaka informacija i svoj pasoš, negdje na ulici izrono iz pepela?
Aj ba ne kaki više. Pošaljite nekog, ybla vas crna lista, samo šuplja. Da imate ingerencije poslali bi do sad, samo trunite
Cuj strucnjaka,milijarde poruka skupili.Pa de odvadi malo lovac.
Hoće Marfi da kaže da su “muslimani” iz SA, TZ, Zenice i Bihaća kolektivno korumpirani, i da će im skupa sa Dodikom i Čovićem (koji su prepošteni krstjani) nametnuti vladu. A možda da krene od Dodikovih i Čovičevih “muslimana”, tu ima more onih koji su decenijama bili po SDA, po funkcijam
e moji krimosi jel teško otvoriti mail vpisati i brisati komunikaciju u draft a ruski mail servera koliko hoćeš